Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod s nábytkem, co doručí až do bytu

Od: anonymnidotaz odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chtěla bych si pořídit novou postel, protože se původní, co tu byla (žiju v pronájmu) rozbila. Jenže jsem zděšená představou, jak ji dostanu do bytu. Nechci otravovat přátele, tak jsem se chtěla zeptat, jestli znáte obchod, kde za příplatek doručí zaměstnanci nábytek až přímo k Vám do bytu? Popřípadě jak to řešíte Vy, když žijete sami. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě je jich hodně takových, kteří prodávají nábytek s montáží. Například tady:

postele-loznice.com/...

anonymnidotaz
hodnocení

Moc Vám děkuji

Není zač. Já jsem před dvěma roky měnila postel, přivezli mi ji, složili a v ceně. Měla jsem ji t odtud:

obrazy-nabytek.cz/...

itguru2
hodnocení

2x

moebelix, tehdy to bylo 300 za každý patro. Nebo si objednejte vyzvednutí na pobočce a jeďte tam se stěhovákama, který si taky objednáte.

hodnocení

0x

Začněte tím, že sdělíte město, páč služba mého synovce je Vám k ničemu, když nejste z Jaroměře a okolí.

vilik*
hodnocení

0x
V menších městech mám zkušenost, že lokální prodejce je schopen dodat i dovoz a montáž.
Postel není z tohoto pohledu nic složitého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]