Nejste přihlášen/a.
Lze dát zamrazit celer a mrkev v syrovém stavu? Nechci žádnou dlouhou trvanlivost, jen uložit do příštího vaření třeba polévky. Blanšírovat se mi nechce.
Běžně si nakoupím kořenovou zeleninu, kterou nakrájím na špalíčky a dám zamrazit. Do polévky, nebo pod maso. Má se blanšírovat, protože jinak vysychá, ale nemám ji v mrazáku rok a je to dobrý.
Nechci se hádat, ale před použitím nesmíte nechat rozmrznout. Sype se do varu při přípravě jakéhokoliv varem upravovaného jídla. Pak je rychlá na přípravu a skvělá. Dokonce jsem někde zahlédla, že má více vitamínů, než špatně skladovaná zelenina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.