Nejste přihlášen/a.
Levný funkční je prasklinu svařit (hrotem pájky zajedeš do spáry, prohřeješ jí do hloubky, shrneš materiál ze stran a uhladíš, takhle postupuješ po kouskách)... Pak přes rovný střed přinýtuješ Al plech pro zpevěnní (ze starý lopaty třeba), podlepíš to silikonem a nakonec přejedeš i nýty a spáru vedle. Tlak vody je zevnitř a silikon ho v pohodě udrží.. Stačilo by i bez svaření plech+ silikon, svařená prasklina je lepší.. Jiný způsoby by vyšly dráž než nová nádoba...
Možná z toho silikonu udělat laminát s nějakým hadrem = záplata...
Tyhle zelený nádoby jsou předražená laciná sr., lepší jsou průmyslový modrý na chemii nebo IBC kontejner..
Dá, já sehnal igelitový pytel do 500 litrovýho sudu, na tu díru hoď třeba kus IPY, ať se tam ten igelit neskřípne, hoď do toho ten pytel, přehni přes okraje a je opraveno
Pokud tam dáte pytel, tak ten sud dole něčím stáhněte, aby ho to neroztrhlo. A prasklinu zakryjte, aby se o ni pytel neprořízl. A tiše počítejte s tím, že muže vytéct a najednou. Aby to nenadělalo nějakou škodu. Možná bych radši dno úplně vyrovnal, třeba jen pískem. Aby se ten pytel netrápil v těch prolisech.
Doma jsem zalepil sud obyčejnou tavnou plastovou tavnou pájkou. Nevěřil jsem tomu, ale drží již 3 roky.V sudu udělala menší díru střešní taška, které spadla ze střechy do sudu z vodou. Pájku jsem dal dovnitř sudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.