Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkrátit pilotový sloupek

Od: william* odpovědí: 21 změna:
Ahoj, potřebuji po výstavbě plotu zkrátit sloupky, je nějaký blbuvzdorný způsob, jak je uříznout rovně?
Jak zkrátit pilotový sloupek

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

já to řezal po obvodu flexkou nakreslil jsem si po obvodu čáru

jirib
hodnocení

2x
Provázkem vytyčit a označit křídou...
Řezat flexou...nebo plazmovým řezákem,pokuď ho máte.

doplním svůj postřeh asi křída nebude nejvhodnější,spíše bílá (dle barvy sloupků pak klidně i černá) fixa a čáru dokola sloupku -pak řezat dle čáry a mělo by to být OK

hodnocení

2x
Sloupky jsou povrchově upravené jakým způsobem? Pokud jsou poplastované, pak flexa v žádném případě, jedině ruční pilkou... Pokud běžná barva, po flexe opravíte...

hodnocení

0x

Přímočarou pilkou s třmenovým uchycením

Když už to mermomocí všichni chcete řezat flexou - u těchhle profilů pomůže tenký plech případně pevnější papír stáhnutý po obvodu profilu , výška stejně u všech polí

hodnocení

0x

Řezat rovně, znamená nebýt ožralý

Hrom a rada zní? Urážet umíte, zkuste raději příště poradit !

orion*

Dobrej fórek *smich*

hrom
Diesel a rada nebýt ožralý je ok?

Pro někoho ano ,ale Vy jste NEPORADIL NIC to je rozdíl!

kenav
Dobrej zámečník tohle uřizne i ožralej
idanova*

Zdravím. @diesel, taky vám připadá, že se tu poslední dobou objevuje kvantum neregistrovaných lidí, kteří zaplevelují vlákna nesmyslnými a zbytečnými "větami", a ještě mají pocit, jak krásně diskutují? Ida

hrom
Dobrých rad zde bylo dost. Nikdo nediskutuje, jen mě zarazilo, že na seriózním webu tazatel místo rady dostane "trapnovtip". Žádný učený z nebe nespadl a proto Vám všem přeji hezký nový rok a plno užitečných rad

Hrome-stále čekám jak správně místo plácání si jater poradíte!

Idanova- přesně !*palec*.

noha
hodnocení

0x
... Nejlépe přímočarou pilou, flexa vyhřeje místo řezu a to potom snáze rezne.
jirib
Pokuď nechci řěšit rez,dám si sloupky nerezové...a mám pokoj.

spu
hodnocení

0x

Já bych se nebál ani ruční pilky na železo.

orion*
hodnocení

0x

Ruční pásová pila na kov. Zkusit půjčovny nářadí.

kenav
hodnocení

0x
Jak může někdo takhle blbě udělat sloupky u jinak vzhledneho plotu nechápu.A co ty krátký ty sebudou nastavovat?

ty krátké jso sousedů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]