Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Řeším problém s montáží digestoře. V kuchyni mám nachystaný pod sádrokartonovou deskou rám pro uchycený digestoře z CD profilů a nejsem si jist, zda bude stačit uchycení vrutem do profilu ( baushop.cz/... ), nebo by bylo vhodnější do CD profilů vyvrtat díru a digestoř uchytit na kovovou hmožidnku do dutin např. Fischer HM.
Díky za rady.
Bude stacit chytit digestor do profilu. Vruty do profilu bych dal tyto baushop.cz/..., pripadne delsi 35mm. Vy mate vruty na uchyceni druhe vrtsvy sadrose pres sebe nebo do dreva.
Koupil jsem vrut s rámovou hlavou 4,2x35 i x45 ale co teď tak koukám na netu, tak podle závtu jsou to vruty dřeva a ne do kovové konstukce. Přesněji bych řekl že je to tento vruty-univerzalni.heureka/... cca v 10 let starém dotazu zde na poradte.cz někdo uváděl, že by použil tyto. Tak jsem je narychlo koupil, ale chtěl jsem se ujistit, že bude stačit opravdu jen vrut . Koupím ty vruty co píšete, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.