Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kdy strouhat zeleninu

Od: delina® odpovědí: 9 změna:

Když nastrouhám mrkev a celer den dopředu, než budu zhotovovat pomazánku, může se nějak znehodnotit? Třeba zhořknout nebo podobně?

 

 

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x

Dejte do misek a uzavřete mikrofolií. Vydrží v lednici několik dnů...

 

29.12.21 20:56
hodnocení

3x
avatar ringo

Seschne.

 

hodnocení

2x

Nikdy nestrouhat den předem, fuj. Proč neudělat z čerstvé zeleniny?

Nastrouhám a zamíchám . Je to chvilka a jídlo je chutnější. Věřte .

hodnocení

Je to chvilka, pokud nevaříte ještě 20 řízků, salát z 3 kg brambor a další. Proto si člověk chce něco předpřipravit.

makk

Si udělejte dopředu ten bramborový salát, ten je druhý den lepší než první. Když už trváte na té omazánce, tak je asi lepší udělat den dopředu celou pomazánku.

Makk, taky bych to tak udělala:)

spu

ariena. může nastrouhat třeba týden dopředu, dá do lenice. Poznáte pendrek

 

tyler
hodnocení

0x

Už jsem se setkal s předstrouhanou zeleninou do polévky (celer,mrkev), nebyla nijak závadná jak po čichu, tak po chuti. Pravda, byla dost prosolená a v zavařovačce v ledničce. Válela se tam asi dva týdny a žádný problém. Polévka byla taky dobrá.

 

hodnocení

0x

Pokapejte citronem a dejte do vzduchotěsné krabičky.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]