Nejste přihlášen/a.
Když nastrouhám mrkev a celer den dopředu, než budu zhotovovat pomazánku, může se nějak znehodnotit? Třeba zhořknout nebo podobně?
Nikdy nestrouhat den předem, fuj. Proč neudělat z čerstvé zeleniny?
Nastrouhám a zamíchám . Je to chvilka a jídlo je chutnější. Věřte .
Je to chvilka, pokud nevaříte ještě 20 řízků, salát z 3 kg brambor a další. Proto si člověk chce něco předpřipravit.
Si udělejte dopředu ten bramborový salát, ten je druhý den lepší než první. Když už trváte na té omazánce, tak je asi lepší udělat den dopředu celou pomazánku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.