Nejste přihlášen/a.
Prosím majitele sušiček na prádlo - máte někdo zkušenost s míčky do sušičky, které mají údajně zkrátit dobu sušení o 25%?
Více zde aeg-electrolux.cz/..., Jde mi o vaše vlastní zkušenosti, informace na internetu si umím vyhledat sama
Dobrý den, koupila jsem si 4 míčky na zkoušku,co to udělá, dala jsem sušit cca 1/2 pračky a výsledek je výborný,mám 2 malé děti a suším denně dokoupila jsem si jěště 4 míčky úspora je velká.Je to fakt dobý nápad. akorád je sehnat nebylo jednoduché v obchodě na mě koukali jako na blázna.
Mějte se.
Sušičku mám /mimochodem výborná věc/ a kuličky vidím prvně v životě, ale já bych je nedávala, moc tomu nevěřím. PT /stařenka/
Dobrý den, ano, mám s nimi velmi dobrou zkušenost.
Zkuste ještě Chytroou Lolu, nabízí tam také míčky do pračky, to je bezvadná věc na praní, nebudete potřebovat žádné prací prášky ani aviváž ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.