Nejste přihlášen/a.
Prosím majitele sušiček na prádlo - máte někdo zkušenost s míčky do sušičky, které mají údajně zkrátit dobu sušení o 25%?
Více zde aeg-electrolux.cz/..., Jde mi o vaše vlastní zkušenosti, informace na internetu si umím vyhledat sama
Dobrý den, koupila jsem si 4 míčky na zkoušku,co to udělá, dala jsem sušit cca 1/2 pračky a výsledek je výborný,mám 2 malé děti a suším denně dokoupila jsem si jěště 4 míčky úspora je velká.Je to fakt dobý nápad. akorád je sehnat nebylo jednoduché v obchodě na mě koukali jako na blázna.
Mějte se.
Sušičku mám /mimochodem výborná věc/ a kuličky vidím prvně v životě, ale já bych je nedávala, moc tomu nevěřím. PT /stařenka/
Dobrý den, ano, mám s nimi velmi dobrou zkušenost.
Zkuste ještě Chytroou Lolu, nabízí tam také míčky do pračky, to je bezvadná věc na praní, nebudete potřebovat žádné prací prášky ani aviváž
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.