Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Míčky do sušičky prádla

Od: madla* odpovědí: 8 změna:

Prosím majitele sušiček na prádlo - máte někdo zkušenost s míčky do sušičky, které mají údajně zkrátit dobu sušení o 25%?

Více zde aeg-electrolux.cz/..., Jde mi o vaše vlastní zkušenosti, informace na internetu si umím vyhledat sama

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alice*
hodnocení

2x

Dobrý den, koupila jsem si 4 míčky na zkoušku,co to udělá, dala jsem sušit cca 1/2 pračky a výsledek je výborný,mám 2 malé děti a suším denně dokoupila jsem si jěště 4 míčky úspora je velká.Je to fakt dobý nápad. akorád je sehnat nebylo jednoduché v obchodě na mě koukali jako na blázna.

Mějte se.

madla*

Díky, tak do toho taky půjdu, vím kde je u nás prodávají :)

pt®
hodnocení

0x

Sušičku mám /mimochodem výborná věc/ a kuličky vidím prvně v životě, ale já bych je nedávala, moc tomu nevěřím. PT /stařenka/

hodnocení

0x

Výrobce péřové štepdeky po mě chtěl, abych po praní dala do sušičky 3 tenisové míčky, že pak bude peřina načechraná. Fakt, byla.*hej*Sušičku nemám, peřinu i míčky jsem dala do prádelny. Věřím, že to bude fungovat i s prádlem.

leonaa
hodnocení

0x

Je to fakt dobré mám je a jsem maximálně spokojená,určitě si je kup,

andreaa*
hodnocení

0x

Míčky do sušičky jsou bezva ušetří čas a prádlo je lepší kup si hned dvoje.andrea

marek0703*
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, mám s nimi velmi dobrou zkušenost.

Zkuste ještě Chytroou Lolu, nabízí tam také míčky do pračky, to je bezvadná věc na praní, nebudete potřebovat žádné prací prášky ani aviváž :)

marenka*

Dívala jsem se na fotky těch míčků. Věřím že to funguje, přesně jak psala babkazov s tenisákama. Na fotkách z chytré loly je vidět, že je chytrá. Prodává míčky skoro za 500, ale na fotkách vidím jasně míčky, s kterými si hrají moji psi. Akorát že jeden se pořídí za cca 80,- Kč. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]