Koupili jsme s manželkou nové umyvydlo a žena chtěli sifon se systémem click-clack, jenže nějak mi ten sifon stále protíká, další problém je, že koupený sifon je krátký, jelikož máme umydlo instalované na desce. Zřejmě budu muset koupit ještě jiný, delší sifon.m9hl by mi někdo poradit, jak se tento sifon montuje?
Click clack protéká, protože - za prvé je celkem na houby, nemám ho rád, za druhé je asi špatně seřízený. Když vytáhnete ten střed, uvidíte, jak na to. Vpodstatě tam je tyčinka se závitem, otáčením nastavíte, jak hluboko to dosedne. Připojení sifonu - to chce fotku, nikdo neví, jak to pod umyvadlem vypadá, jedno z řešení jsou HT kolena...
doplněno 28.12.21 08:08:
, pane kolego, musel jsem si to přečíst znovu! Jaksi mě to nenapadlo...Berivo, teče voda do odpadu anebo pod umyvadlo?
Pošli manželku k šípku a dej tam obyčejný sifon. Nebudeš mít pak s tím tolik potíží v budoucnu. Hlavně tram nedávej ještě husí krk. Tím to zazdíš úplně. A pak Tě chraň ruka páně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.