Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den prosím poradite jakou firmu na položení zámkove dlažby na dvoře kompletně. ( pardubicky kraj) děkuji Petr
firma Danielka (pokud nekomolím jméno) telefon 777 286 448
Provedli dobrou práci, byl jsem s nimi spokojen.
Petře,U nás v sousedství prováděla jedna firma úpravy terénu kolem novostavby exkluzivního bungalovu.Vjezd do domu a garáže,vstupy do zahrady a pod.Díval jsem se na ně docela fascinován,protože to právě dokončovali a musím říci,přímo v terénu a ne rovném.Výsledek je perfektní.Zámková dlažba je proti tomu nula,tady se jedná o ražený litý beton obarvený na požadovaný barevný odstín starých kamenů.
Podívej se sám na ukázky,třeba najdeš v jejich práci inspiraci.
JABRAKA
Mě se jedná o vydláždění menšího dvorku do L , pro příjezd os.auta cca 40až 50m2. Takže zámkovka asi nejlepší volba.
Nechcete si to udělat raděj sám?S šikovným kamarádem si nanesu výšky terénu,za úplatek seženu nějakého dalšího kamoše s ,,žábou",kolečko,(fúrik,kotouč )na kamenou drť nebo co pod tím bude,koupím basu nebo více piva,dám vychladit a musíte to zvládnout i sami.Firmy si účtují větší ceny za položení,než co dlažba stojí...
Já dělal Milane pokládku svépomocí a dopadlo to velmi slušně...něco jsem věděl,něco se poptal a výsledek je i po 10,letech velmi dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.