Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma na pokládku zámkové dlažby

Od: petr1* odpovědí: 12 změna:

Dobrý Den prosím poradite jakou firmu na položení zámkove dlažby na dvoře kompletně. ( pardubicky kraj) děkuji Petr

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

firmy.cz/...

Vyberte si. PT /stařenka/

hodnocení

2x

cukrar.rajce.idnes.cz/...

firma Danielka (pokud nekomolím jméno) telefon 777 286 448

Provedli dobrou práci, byl jsem s nimi spokojen.

petr1*
hodnocení

Zdravím pane Milane kolik si učtují od m2 za kompletni praci děkuji Petr

Kolik si účtují, to nevím, páč já jsem jim tolik nedal co chtěli. Dodal jsem jim mechanizaci, zorvoz palet až pod ruku, rozvoz štěrku až ke hrablům a řekl "Dostanete tolik, nebo jděte."

Ale to nemůžu bohužel sdělit.

jabraka*
hodnocení

0x

Petře,U nás v sousedství prováděla jedna firma úpravy terénu kolem novostavby exkluzivního bungalovu.Vjezd do domu a garáže,vstupy do zahrady a pod.Díval jsem se na ně docela fascinován,protože to právě dokončovali a musím říci,přímo v terénu a ne rovném.Výsledek je perfektní.Zámková dlažba je proti tomu nula,tady se jedná o ražený litý beton obarvený na požadovaný barevný odstín starých kamenů.

Podívej se sám na ukázky,třeba najdeš v jejich práci inspiraci.

podlahy-unas.cz/...

JABRAKA

petr1*
hodnocení

Mě se jedná o vydláždění menšího dvorku do L , pro příjezd os.auta cca 40až 50m2. Takže zámkovka asi nejlepší volba.

arakain77*

Nechcete si to udělat raděj sám?S šikovným kamarádem si nanesu výšky terénu,za úplatek seženu nějakého dalšího kamoše s ,,žábou",kolečko,(fúrik,kotouč )na kamenou drť nebo co pod tím bude,koupím basu nebo více piva,dám vychladit a musíte to zvládnout i sami.Firmy si účtují větší ceny za položení,než co dlažba stojí...

Pokud chete dělat sám, tak další inspirace je:

cukrar.rajce.idnes.cz/...

arakain77*

Já dělal Milane pokládku svépomocí a dopadlo to velmi slušně...něco jsem věděl,něco se poptal a výsledek je i po 10,letech velmi dobrý.

arakaine, to já taky a dalších 100 metrů mě čeká, snad letos. Dokud se můžu ještě ohnout.

alf*

to nejde dělat na molitanu nebo naradi-modeco.cz/...

didas*

Ale cena bude jistě také exklůuzivní.

doplněno 17.03.10 13:09:

Myslím toho barveného betonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]