Nejste přihlášen/a.
Řeším problém srážení vody uvnitř střešního okna Velux starého cca 18 let. Bylo to i dříve, ale je to čím dál horší a nevím co s tím.
Ostění pod okny je jak má být, pod oknem radiátor a i když je na okně také rosení, tak neskapává dolů a krásně uschne.
Problém je ale v těle výkyvného okna, kde již neovlivním nic. Rám okna je odizolovaný stríkanou izolací, tak rám je utěsněný do poslední mezírky. Vidím to tedy na konstrukční vadu okna, kdy ta voda nesteče mimo okno, ale přes těsněná rámu okna na ostění ze sádrokartonu.
Mám pravdu nebo se s tím dá něco dělat?
Mám pocit, že nezbyde nic jiného než každý den kontrolovat a stírat hadrame a kazdý rok něším napouštět.
Čím bych alespoň mohl ošetřit to ostění ze sádrokartou, aby se nerozpadlo?
Díky.
Nepredpokladal bych, ze by se to muselo menit. Zkusim se podivat a kontaktovat Velux co si o tom mysli.
Se srazenim vody na skle problem neni. Z vnitrni strany skla nic netece. Teče to uvnitr ramu okna jak jsem psal. Folie mi v tomto pripade nepomuze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.