Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrad zatuchliny po bývalém majiteli

Od: osamostatnovato odpovědí: 5 změna:
Ahoj, jsem 25 letý kluk, a pořídil jsem si na hypotéku nově byt, s tím že chci začít žít sám. První, co mě piclo do nosu při vstupu do bytu, tak takový ten smrad zatuchliny. Jelikož jsem nikdy nežil sám, tak nevím, co to může způsobit. Může třeba špinavá nevytřená podlaha zapáchat, nebo třeba, že se tam často nevětrá? Předchozí majitel prý byl nekuřák a měl psa, a ta představa, že si sem vezmu návštěvu do toho smradu, se mi hnusí. Můžou být zdi "nasáklé" pachem toho psa? Absolutně nevím, jak se té zatuchliny zbavit, a rád si nechám poradit od zkušené hospodyňky, jak se smradem zatočit. Napadají mě ještě vonné svíčky, ale to neřeší podstatu problému.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vyuklizet-pouzit Savo na koupelnu, vymalovat, poumyvat vse octovou vodou, pripadne pouzit generator ozonu. Generator pouzivam na desinfekci klimatizaci v autem, ve sklepe proti plisni, zatuchline apod. Mozna by sel i zapujcit...

hodnocení

6x
Pokud jsou koberce, tak vyměnit. A rozhodně neuškodí celý byt nově vymalovat.

hodnocení

1x

Koupili jsme kdysi byt, kde se opravdu hodně kouřilo. Vymalovali jsme, vyhodili staré rolety, kuch. linku a bylo po smradu.

joudic*
hodnocení

1x
tlakovy postrikovac a ocet se savem a po vyvetrani uvidite, ja tak projel cely barak, kazde misto

el
hodnocení

1x
Dával jsem do pořádku 2 takové byty. Jak už někdo psal omýt vše savem nebo octem. Nejhorší je to dostat z čalounění a dřevěného nábytku. Např. čalouněné interiérové dveře bych rovnou vyhodil než se s tím drbat, koberce každopádně taky.
Hlavně hodně větrat, to je teď zimě trochu problém...
Chvíli to potrvá, ale nebojte zbavíte se toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]