Dobrý den, od prosince jsem nastěhovaná v bytě v patře. Hned po čtrnácti dnech jsem řešila, že mi nepere úplně nová pračka. Přivolaný servisman konstatoval, že příčinou je podtlak v odpadech, který vznikne například když v domě někdo spláchne (jsou tu celkem čtyři byty), vytáhne vodu z pračky a ta pak zastaví prací program. Když dal odpadní hadici od pračky do WC a spustil praní, vše šlo v pořádku. Praní tedy funguje, do doby, než někdo v baráku pustí vodu, takže peru třeba na pět pokusů. Neexistuje nějaký tlakový ventil, který by se k pračce dal namontovat, který by tomu vytažení vody z pračky zabránil? Děkuji za odpovědi
U nás máme vývod z pračky do hadice, která je otevřená a voda z ní teče do vany. Nejde u vás udělat něco podobného? U nás velmi jednoduché, ale zdá se mi, že ty chemikálie jak se vypouští tak, vana je od toho taková jakoby osmirglovaná na dně (ale bydlíme tu 42 let).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.