Nejste přihlášen/a.
zdravím,
koupil jsem do pokoje světlo a nyní jsem zjistil, že má tři intenzity osvětlení, které bych rád využil
Může mi někdo prosím doporučit vhodný vypínač, který umí i směnu osvětlení? A doufám, že stačí jen vyměnit za stávající obyčejný
děkuji všem
Je k němu přibalen dálkový ovládač...po rozbalení najdete. A pokud DO chybí, reklamujte...
Tak mi to připadá, že už je to další typ, co se týče ovládání... na druhém obrázku vidíte, že po zapnutí svítí na nejnižší intenzitu, ihneh zhasnete a po rozsvícení svítí středně, po rychlém dalším zhasnutí svítí naplno. Když si nastavíte úroveň osvětlení a necháte svítit, po vypnutí si úroveň zapamatuje... změny úrovně se mění jen při rychlém sledu zapnutí - vypnutí...
Každopádně čtěte nejdřív návod, jedno z toho to bude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.