Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stmívač osvětlení s vypínačem

Od: beda odpovědí: 4 změna:

zdravím,

koupil jsem do pokoje světlo a nyní jsem zjistil, že má tři intenzity osvětlení, které bych rád využil

Může mi někdo prosím doporučit vhodný vypínač, který umí i směnu osvětlení? A doufám, že stačí jen vyměnit za stávající obyčejný :)

děkuji všem

Stmívač osvětlení s vypínačem
Stmívač osvětlení s vypínačem #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Něco podobného mám doma (žárovku)

Ovládá se klasickým vypínačem.

vypínačem-

1x zap.-vyp.- zap - 100%

2x zap.-vyp -zap.. - 50%

3x zap.-vyp. zap. -15%

hodnocení

2x

Je k němu přibalen dálkový ovládač...po rozbalení najdete. A pokud DO chybí, reklamujte...

doplněno 23.12.21 14:03:

Tak mi to připadá, že už je to další typ, co se týče ovládání... na druhém obrázku vidíte, že po zapnutí svítí na nejnižší intenzitu, ihneh zhasnete a po rozsvícení svítí středně, po rychlém dalším zhasnutí svítí naplno. Když si nastavíte úroveň osvětlení a necháte svítit, po vypnutí si úroveň zapamatuje... změny úrovně se mění jen při rychlém sledu zapnutí - vypnutí...

doplněno 23.12.21 14:09:

Každopádně čtěte nejdřív návod, jedno z toho to bude...

hodnocení

0x

Určitě by stačilo přečíst si návod. Je to navíc zřejmé už z toho obrázku na obalu. Žádný stmívač ani speciální vypínač k tomu nepotřebujete. Intenzita se nastavuje vícenásobným rychlým zapnutím-vypnutím-zapnutím vypínače. Mívají to i některé LED žárovky.

beda
hodnocení

světlo jsem montoval před 14 dny, až dnes při úklidu jsem si všiml na krabici té změny intenzity světla :)

Návod čtu až když mi něco nejde, jako většina chlapů... no každopádně to opravdu jde obyčejným vypínačem, děkuji za rady a veselé svátky všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]