Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodavatel elektřiny a plynu

Od: sparcoo* odpovědí: 4 změna:
Přemýšlím jestli v této situaci raději nezafixovat cenu elektřiny a plynu. V tuhle chvíli jsme u ČEZ na dobu neurčitou, cenově se nám to vyplatí nejvíce, jen nevím jestli v průběhu příštího roku nebudou s cenou hýbat nahoru/dolu. Nevím jak mají postavenou firemní politiku směrem k zákazníkovi, běžné zveřejňují ceník na další rok na přelomu měsíce listopad/prosinec a tím to hasne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
ted uz je to uplne jedno a fixace se tyka jen hrube ceny za energii, nejsou blbi a budou zvysovat poplatky, aby si ty prachy vytahli z kazdeho

hodnocení

3x

ČEZ mě teda dost naštval. Měl jsem zafixovanou elektřinu u jiného dodavatele, který taky zkrachoval. Bohemia to nebyla. Spadl jsem pod ČEZ a řeknu vám, je to docela paleta. Bez DPH a mojich plateb doplácím za necelý měsíc 1335. Možná i čachrovali s počtem Kwh, bohužel jsem měl jiné starosti, tak jsem to nepohlídal, ale za necelý měsíc prý 108 Kwh a teď už měsíc a půl a jen 50 Kwh. Přitom svítí blikačky, je nás doma víc aj. No není to nic ruinujícího. Zaplatím ale nikdy více ČEZ.

hodnocení

0x

Myslím, že ČEZ má od ledna zvýšení cen u smluv na dobu neurčitou. Aspoň mi to tak říkali. A na webu už jim nějakou dobu visí nový ceník, jen jsem nevěděla, jestli bude platit i pro stávající zákazníky. Prý bude.

hodnocení

0x
Dobrý nápad fixovat se na maximu:) Kontrakty na příští roky jsou nižší než dnes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]