Bydlim ve starší zástavbě s třemi sousedy. Většinový vlastník mi včera zavolal jestly můžu přijít k němu do bytu a tam mě seřval že sem minulý týden nevytřel chodbu o víkendu . Jde o to že jsem byl o tom víkendu v práci a výstřel sem jak sem mněl volno. Jak mu říct slušně že jestly mi chce něco zdělit aď mi to řekne normálně nechci aby to došlo k tomu že bouchnu a vylít ne mi ruka. Pak mi vyčítá moje návštěvy že ke mně chodí atd. Furt držím hubu proto že nejhorší je pak mít za souseda uplnyho nepřítele.
Vůbec bych se s ním ne*****. Řekni mu že jestli tě nepřestane bu*** a dělat nashvály tak že máš známou rodinku problémových romských spoluobčanů a že jim byt pronajmeš,na což máš jako vlastík právo. Takoví lidé zkouší co si k tobě můžou dovolit a dovolí si co jim dovolíš ty
Předpokládám, že jste tu podlahu ještě nevytřel, tak se nedivte, že vám většinový vlastník takto "domlouvá". Takže nejprve si splňte svoje povinnosti a pak mu nezavdáte příčinu pro domluvu. A bláto na dvoře do toho netahejte, to ať si pořeší většinový vlastník, když jste tam jen do počtu.
lauda*
Výstřel hned co sem mněl první volno z práce
lauda*
A píšu to i v popisku,, vikend sem mněl ranní 12 ctky v pondělí volno a vytřel. Ale je mu to je jedno hned si neplním povinnosti atd
a já se zeptám jinak...ty jsi nějak smluvně zavázán, že máš v určitých intervalech dělat takové práce?...jestli ne, tak bych ho poslal k šípku...strejně tak bych ho poslal ještě jinde kdyby po mě začal paštěkovat
Jenže se to spoluvlastník to za prví,, za druhý s větším podílem a že třetí si o sobě myslý jakej je frajer a vypráví jak má prachy atd. Teď mu vadí moje návštěvy který prý uslapavaji chodbu - co čekat když je dvůr od bahna takže se vždy něco pretahne
lauda*
Ještě mi řekl že barák je z větší části jeho a dělal všude novou vodu ( ještě když sem tam nebydlel ) že prej co budu dělat jak mi ji vypne
Teď jsem zjistil že kamery co jsou na veřejných prostorách - tedy čekal jsem že se někde zalohujou atd, a že když se něco stane tak se stáhnou s disku - jenže pravda je úplná jiná má to vše napojeny na mobil a pozoruje a pretaci zpět a kouká jak na film co by si mohl najít třeba že někdo přinesl z venku list do chodby
Musi mat bezpecnostny projekt, kde je urcena zodpovedna osoba, definovana dlzka archivacie zaznamu a plno dalsich veci. Na 99% tam ma kamery len tak namontovane bez bezpecnostneho projektu. Schyta mastnu pokutu.
max*
Presne jak pise Peter. Musi to mit nahlasene na spravny urad, oznacene, ze prostor je pod kamerovym dohledem. Vas jako spoluvlastnika mel pisemne informovat a mit to od vas podepsane, nejlepe kazdy rok opakovane.
Mám jiný názor, než zdejší "bojovníci za spravedlnost". Nebylo by špatné znát názor druhé strny. Člověk se cítí ublížený a zaslepeně nevidí , že je kárán oprávněně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.