Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úklid a soused

Od: lauda* odpovědí: 22 změna:
Bydlim ve starší zástavbě s třemi sousedy.
Většinový vlastník mi včera zavolal jestly můžu přijít k němu do bytu a tam mě seřval že sem minulý týden nevytřel chodbu o víkendu . Jde o to že jsem byl o tom víkendu v práci a výstřel sem jak sem mněl volno. Jak mu říct slušně že jestly mi chce něco zdělit aď mi to řekne normálně nechci aby to došlo k tomu že bouchnu a vylít ne mi ruka. Pak mi vyčítá moje návštěvy že ke mně chodí atd. Furt držím hubu proto že nejhorší je pak mít za souseda uplnyho nepřítele.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x
Upřímně a s úsměvem bych mu řek at se stará o sebe a poslal ho do prde..e

fik
hodnocení

5x

Vůbec bych se s ním ne*****. Řekni mu že jestli tě nepřestane bu*** a dělat nashvály tak že máš známou rodinku problémových romských spoluobčanů a že jim byt pronajmeš,na což máš jako vlastík právo. Takoví lidé zkouší co si k tobě můžou dovolit a dovolí si co jim dovolíš ty

hodnocení

3x
To říct mi,tak se mi splaší kladiva.

hodnocení

2x

Předpokládám, že jste tu podlahu ještě nevytřel, tak se nedivte, že vám většinový vlastník takto "domlouvá". Takže nejprve si splňte svoje povinnosti a pak mu nezavdáte příčinu pro domluvu. A bláto na dvoře do toho netahejte, to ať si pořeší většinový vlastník, když jste tam jen do počtu.

lauda*
hodnocení

Výstřel hned co sem mněl první volno z práce
lauda*
hodnocení

A píšu to i v popisku,, vikend sem mněl ranní 12 ctky v pondělí volno a vytřel. Ale je mu to je jedno hned si neplním povinnosti atd

Aha, tak ten překlep s "výstřelem" jsem nerozluštil. To vypadá, že vás šikanuje a patrně má něco v plánu.

krtek6
hodnocení

1x

a já se zeptám jinak...ty jsi nějak smluvně zavázán, že máš v určitých intervalech dělat takové práce?...jestli ne, tak bych ho poslal k šípku...strejně tak bych ho poslal ještě jinde kdyby po mě začal paštěkovat;)

lauda*
hodnocení

Jenže se to spoluvlastník to za prví,, za druhý s větším podílem a že třetí si o sobě myslý jakej je frajer a vypráví jak má prachy atd. Teď mu vadí moje návštěvy který prý uslapavaji chodbu - co čekat když je dvůr od bahna takže se vždy něco pretahne
lauda*
hodnocení

Ještě mi řekl že barák je z větší části jeho a dělal všude novou vodu ( ještě když sem tam nebydlel ) že prej co budu dělat jak mi ji vypne

Neřešil jste tady podobný problém s většinovým vlastníkem už před časem?

Že tam vůbec vydržíte.

lauda*
22.12.21 20:36
hodnocení

Neřešil

Tak promiňte, byla to dost podobná situace.

lauda*
hodnocení

Nic se neděje,, jen si nevím stimhle rady
A to je dúvod si nechat sr..t na hlavu?
Panatuj člověk si k tobě dovolí jen tolik co mu dovolíš ty sám
lauda*
hodnocení

Ano ale já vidím ty následky toho všeho,, nashvaly,, bude furt vymyšlet blbosti co vše opravit je potřeba jen abych platil

lauda*
hodnocení

Teď jsem zjistil že kamery co jsou na veřejných prostorách - tedy čekal jsem že se někde zalohujou atd, a že když se něco stane tak se stáhnou s disku - jenže pravda je úplná jiná má to vše napojeny na mobil a pozoruje a pretaci zpět a kouká jak na film co by si mohl najít třeba že někdo přinesl z venku list do chodby

Poslite podanie na urad pre ochranu osobnych udajov a bude mu pekne horuco. GDPR nie su zarty.

lauda*
hodnocení

A jak dokážu že se na to dívá každou chvily,, když je to náš barák tak kouká na společný prostory a společný majetek newim zda něco porušuje

Musi mat bezpecnostny projekt, kde je urcena zodpovedna osoba, definovana dlzka archivacie zaznamu a plno dalsich veci. Na 99% tam ma kamery len tak namontovane bez bezpecnostneho projektu. Schyta mastnu pokutu.

max*
Presne jak pise Peter. Musi to mit nahlasene na spravny urad, oznacene, ze prostor je pod kamerovym dohledem.
Vas jako spoluvlastnika mel pisemne informovat a mit to od vas podepsane, nejlepe kazdy rok opakovane.

spu
hodnocení

0x

Mám jiný názor, než zdejší "bojovníci za spravedlnost". Nebylo by špatné znát názor druhé strny. Člověk se cítí ublížený a zaslepeně nevidí , že je kárán oprávněně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]