Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřešení hrany napojení schodiště x strop

Od: samotcze® odpovědí: 6 změna:
Zdravím, nic mě nenapadlo, tak se zeptát zkušenějších. Chtěl bych nějak kvůli estetiky vyřešit hranu napojení schodiště na strop, jak vidíte je to do luku a rád bych rovinu jak je znázorněno červenou čarou. Pro mě amatéra jsou ideální rohové profily, ale nevím jak postupovat v tomto případě, když to není logicky 90 stupňů. Moc díky za každou radu.
Vyřešení hrany napojení schodiště x strop

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejjednodušší je nekoukat nahoru, ale dolů na schody*smich*. Hezká klenba *frajer*

hodnocení

No taky mě to už napadlo, ale všichni máme manželky :-D

re4zon
hodnocení

2x
Bud nahodit do roviny, nebo tam prilepit/prisroubovat sadros. Druha varianta bude znacne jednodussi a pro amatera proveditelnejsi.

hodnocení

2x

Já tedy vidím hranu rovnou ale kout do obloučku-tedy za ředpokladu ža oba myslíme jedno a totéž.

Až se ten zbyteka naštukuje a vybílí stejně jako zbytek, tak to budete vidět jen Vy, protože o tom víte a případně odborník-stavař, laik to neuvidí

hodnocení

Dost pravděpodobně máte pravdu! Nespočet chyb a nerovností jsem si všiml, až když započala rekonstrukce a já začal vše zkoumat do detailů.

krtek6
hodnocení

2x

ojed po obvodu profilem a přidělat sádroš...nejjednodušší varianta...dohazovat omítku na strop a ještě schodiště je o nervy...mě stačilo nedávno zas dělat nadpraží malýho okna...jsem rostl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]