Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou znacku kuchynskych spotrebicu

Od: jarkakl odpovědí: 8 změna:

Dobry den jakou zancku kuchynskych vestavenych spotrebicu doporucujete? Chtela bych nejakou zaltou stredni cestu!Dekuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že jako dobrou značku ti můžu doporučit Electrolux:

electrolux.cz/...

Počítej ale s tím, že co člověk, to jiný názor. Ale třeba se nás pár shodne. :)

alf*

též jsem pro Electrolux.

hodnocení

0x

Přesně jak napsal Spider-co člověk to názor.Takže já doporučuju Baumatic.:)

hodnocení

0x

vestavbu mám Zanussi, a zatím jen samá chvála

hodnocení

0x

složitější zřízení jako je myčka sem volil Bosch. A Troubu Elektrolux s jen pár základními funkcemi . . nízká cena. Jinak řečeno Levná trouba dražší myčka. Trouba se dá koupit i za 25 a víc.

repak*
hodnocení

0x

Každá firma má výrobky, které se jí povedly i ty, co se jí nepovedly. Nevybíral bych podle výrobce, ale podle konkrétního typu. Hodně testů zveřejňuje u nás časopis D-test, přebírá testy německého sdružení spotřebitelů. I ty by mohly někde být k nalezení, přesný název sdružení se v D-testu dá najít.

rob*
hodnocení

0x

mám v nové kuchyni 4 značky:

lednice Whirlpool

MW Whirlpool

ind. deska Electrolux

trouba Bosch

myčka Bosch

digestoř Baumatic

původně mělo být vše od Bosche, ale byl by to ranec :(

a teď babo raď, že?

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Radil bych udělat si 3 seznamy:

1. Cena (kolik by jste cca chtěla investovat)*ua*

2. Přijatelná cena + vzhled (jaká sestava by se Vám líbila za rozumnou cenu)*uspech*

3. Vámi preferovaná značka + vzhled + cena (klidně vyšší než bod 1.)*ee*

Vypište si sestavy na papír a připište ceny z internetu*klik*.Poté obvolejte pár internetových prodejen nebo jich pár obejděte*bezim* ve svém okolí a dělejte si poznámky, za jakou cenu by byli kde ochotni Vám komplet sestavu nabídnout*placni* a pak se rozhodněte, co budete z oněch tří bodů preferovat*modla*.Jestli minimální investici,vyšší a Vašemu oku líbivější a nebo si připlatíte.

Myslím, že pokud nakoupíte vše u jednoho prodejce, budete schopna vyjednat lepší cenu než při koupi z těch nejlevnějších nabídek zvlášť.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]