Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytáhnout zasekly protahovací drát z odpadu

Od: jirikazda odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, při čištění odpadní trubky od kuchyňského dřezu se mi cca po 4metrech zasekl ocelový drát na protah potrubí,zkouším otáčet, ale výsledek žádný, když pritahuji k sobě vší silou, tak je to marný.Prosim o radu komu se podařilo to stejné co mě a vyřešil to.Dekuji
Jak vytáhnout zasekly protahovací drát z odpadu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Co je to za pružinu? Pokudnejaka laciná nekvalitní, bůh s vama a pravděpodobně se natáhla a sekla, moc měkká. To se stává. Příště koupit kvalitní.
Zkuste lubrikovat proplachem mýdlové vody či jaru.

spu
hodnocení

3x

Drátem pootáčet a zároveň lehce zasouvat a vysouvat . Prostě se s tím pomazlit . Střecha pěkná

hodnocení

2x
Jestli je to drát, tak se nedivím. Jestli pružina na odpad, tak si s tím holt musíte s citem pohrát.

hodnocení

0x

to už nemluvím o tom, kolik "profíků" udělá odpad tak, že je za sebou několik kolen 90stupnů, ale i různí kutilové. To byly vždy problémy a muselo se hodně točit, až mě bolely ruce až v kotníku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]