Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač do dílny a na chalupu

Od: kubu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit jaký bych si měl koupit průmyslový vysavač na chalupu-odsávání všech možných pilin,psích chlupů,popela,bordelu z dílny i ze stavby.Nechci si kupovat nějaký za 8000kč,protože ho nebudu používat každý den a profi.Líbil by se mi nějaký od 1500 do 3000kč.Našel jsem einhell vysavač který by se mi vcelku líbil: unicore.cz/...

co vy na to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hummer2*
hodnocení

0x

Dobrý den,
vysavač, který jste si vybral se líbí parametry i mně za poměr cena/výkon. Výkon nebude hodně silný, ale na vysávání běžných pilin, popela a různého smetí z dílny bohatě stačí.Už jen dobré je to že není na sáčky, ale jen vysypete smetí přímo z vysavače při vyjmutí vrchní části vysavače. V poměru cena/výkon se mi opravdu líbí a doporučil bych jej.

vaccent1
hodnocení

0x

Poměr cena-výkon přiměřený. Dle vašich požadavků zřejmě vyhovující. ALE rady některých diskuterů jsou mírně řečeno scestné. Nevím, kde hummer2 vyčetl, že nepotřebujete sáčky na prach, vy je MUSÍTE používat, a to není malá položka. Na tomto vysavači postrádám skládaný papírový filtr, který je obvykle nasazen na plastovém koši, kam se navléká molitanový filtr pro mokré vysávání.V tom případě zůstává prach v obvyklém papírovém sáčku pro jedno použití a skládaný filtr zachytí jemný prach (zejnéma z popelu) a tím chrání motor. Tento skládaný filtr -jako u auta, ale větší- se čas od času vyklepe, příp. vyfouká tlak. vzduchem. Vycházím z návodu k použití vysavače a z porovnání s mým Karcherem zakoupeného kdysi ještě za DM. používání papírových sáčků se lze vyhnout, ale jen u vysavačů se skládaným filtrem. Takže já bych do tohoto vasavače nešel. Zdravím.

kubu
hodnocení

vaccente1 výrobce jasně dává do příslušenství skládaný filtr ne žádný papírový sáček na jedno použití.Ani v návodu se o ničem takovém nepíše

vaccent1

Vážený kubu, na svém názoru nehodlám nic měnit. Kde jste viděl v návodu skládaný filtr? Já tam vidím jen jednorázový sáček. Doporučuji při "studování" vícejazyčných návodů si přečíst i návod např. v německém jazyce. Co překladatelský kouzelník přeloží jako skládaný filtr je v N Schmutzfangsack- tudíž jednorázový papírový sáček. Zdravím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]