Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás pánové. Potřebuji poradit jak udělat co nejjednodušeji zateplení pokoje ve starším RD. Jedná se o pokoj ve 2.patře kde jsou 3 stěny zděné až po strop, jedna zhruba do výšky 120cm. Od výšky 120cm nad podlahou již zasahuje střecha. Toto zkosení je provedeno heraklitem přímo na desky které jsou na trámech. Na heraklitu je rákos a omítka. Navrhněte mi prosím nějaké schůdné, rychlé a levné řešení. Chtěl bych se vyhnout celkovému rozebrání střechy. Napadá mně nalepit EPS přímo na heraklit nebo vytvořit rošt a do nej naskládat isover. Děkuji předem.
Jen mi pořád vrtá hlavou jak přichytit 30cm polystyren na dřevené desky. Vruty 30cm zadlabat + podložky. Nebo lepe PUR pěnu ct84express.ceretherm.cz/... Zevnitř pak předpokládám lepidlo - perlinku - lepidlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.