Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavěšení záclon na háčky

Od: pidgiin® odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych poprosit o radu, jestli můžu zavěsit záclony na háčky, jak je ukázáno na obrázku. To znamená bez použití žabek. Děkuji!

Zavěšení záclon na háčky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Takto, jak je na obrázku, tak to není pěkné. Záclona by na okně byla rovná. Záclony se kupuje 2x tolik, jaká je šíře okna. Je mnohem lepší, ihned při koupi koupit řasící stuhu a nechat našít. Když ne, pak je potřeba žabky nebo ty háčky, které máte a do nich záclonu po kouskách skládat. Tu dvojnásobnou šíři naskládat tak, aby byla na šířku okna. Nevím, jestli je to, co jsem napsala, srozumitelné.

Zavěšení záclon na háčky #2
hodnocení

Děkuju, je to srozumitelné :) Záclonu mám ve dvojnásobné šířce okna.

pr
hodnocení

3x

Nevím, ale já bych to takto raději nedělal. Tím háčkem se záclona musí propíchnout a pak se s časem může začít trhát. Doma mám všechny záclony na žabkách.

nov
hodnocení

3x

Můžete, ale správně by měla být na zácloně našitá řasící stuha.

hodnocení

2x
Můžete, v klidu :)

hodnocení

2x

Samozřejmě, ty háčky jsou na to přímo určené. Háček následně zacvakněte. Záclony pak můžete prát i s háčky, pouze je odháknete z těch kroužků.

doplněno 15.12.21 14:56:

Peru takhle záclony už hezlou řádku let a nikdy žádný háček neodpadl.

Zavěšení záclon na háčky #3

To bych nedělala. Jednou jsme dali záclonu s 20 háčky do pračky a vyndali záclonu s 10 háčky :-D

No, časem jsme různě po pračce našli asi 5, ale ten zbytek se asi odplavil. Jedině v takovém tom pytlíku na praní *uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]