Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny na linoleu

Od: zuzan odpovědí: 7 změna:
Zdravím,
na podlaze v kuchyni (na linoneu) se mi z ničeho nic objevily tmavé fleky. Vypadá to jako mastnota, nicméně mastné to vůbec není. Na podlahu jsem nic nevylila atd. Mám podezření, že musí být něco pod ním, což mi majitelé bytu samozřejmě vyvracejí. Má někdo podobnou zkušenost? Napadá někoho jak by se to dalo vyčistit? Zkoušela jsem už snad všechny dostupné čisticí prostředky.
Díky za odpověď.

Skvrny na linoleu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Spíše ta krytina vypadá na Vinyl.Je to ale podobné i u lina.Disperguje do něj jakékoliv organické barvivo.Lze obvinit i nedostatečné odstranění asfaltu nebo zbytku gumových lepidel z betonu pod ním.

JABRAKA

mate59
hodnocení

0x

Myslím si taky, že to vystupuje zespodu.

nov
hodnocení

0x

Vypadá to jako plíseň.

hodnocení

0x

ano je to plíseň, taky jsme měli tento problém, vyřešila to nová ízolace podlahy a chemie proti plísni

hodnocení

0x

bude to plíseň, měli jsme vkoupelně, udělali jsme novou izolaci podlahy a je klid

evc
hodnocení

0x

Taky jsem to měla. Je to plíseń z podlahy. Majitel odmítl vyměnit lino. Že platí

jen venkovní opravy. Tak jsem musela na vlastní náklady. Vyměnit lina v bytě.

rinnovka
Dobrý den,
mám nejspíš stejné lino, alespoň podle vzoru. Udělaly se mi na něm přesně ty samé skvrny, jsou i na jiném línu v jiném místě.
Zkouším to vším možným, kartáčem, parním mopem, nic nefunguje. Že by to mohla být plíseň, mě taky napadlo, jen tedy přemýšlím nad tím, že lino je několik let staré a bylo položeno na novou podlahu, vše odbornou firmou. Proto spíš řeším, zda je to problém, který vznikl díky špatné práci firmy, či je chyba jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]