Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte mini brusku na kov futra

Od: dasa* odpovědí: 12 změna:

Krásný den všem.Prosím místní zkušené ,doporučíte mi prosím nějakou účinnou brusku na kovové rámy futer?..Se kterou se dostanu do všech záhybů ,některé části už jsou zrezivělé a ručně ošmirglovat nejdou.,rez stále prosvítá. děkuji vám.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

Aku vrtačka nebo vrtačka s drátěným kotoučem...jsou různé velikosti a tvary...obyčejná sada se dá sehnat v hobby marketech

Doporučte mini brusku na kov futra

spu
hodnocení

2x

Tím drátěným kotoučem to akorát vyleštíte. Vemte to ručeně smirkem a případnou rez odrezovačem.

re4zon
A delals to nekdy? Jde to az na cisty kov, staci trochu pritlacit. A samozrejme poradnou vrtackou, ne aku s 1000 otackami.
spu

Jistě, jinak bych to nepsal. Ty kotouče jsou k ničemu

re4zon
Tak to nevim co mas za kotouce, vrtacku nebo ruce. Ale ja s nimi dobrusoval treba branu od syntetiky a slo to s nimi uplne stejne jako s nylonovym kotoucem na flexe, akorat o dost pomaleji.

hodnocení

0x
Oscilační bruska... trojúhelníkový držák brusného papíru + brusný papír gama-naradi.cz/... více výrobců google.com/...

dasa*
hodnocení

Děkuji všem za rady...myslíte, že by na to stačil Dremel 3000 s nějakou tou brusnou násadou? ..zatím mi jde o rohy,které navazují na omítku... ,tam se špatně dostává a rez je tam největší,jak jsme máčeli a škrábali zdi.Děkuji

S Dremelem uděláte jen kosmetické dočištění, ne velkou plochu. To je nástroj pro modeláře a pro báby, který dělají díry do vajíček

dasa*
hodnocení

dobrý večer...na velkou ploichu mám excentrickou brusku...mně jde spíše o vybroušení a zbavení hlubší rzi u záhybů futer...místa, kde se kov dotýká zdi

joudic*
hodnocení

0x
a proc to nepremaznete po mirnem obrouseni antirezem

jabraka*
hodnocení

0x

Na kovová futra stačí en plátno na kov - smirkové.Jde o to ,aby plocha byla srovnaná.Pak stačí nástřik antirezovým základem a po zaschnutí a lehkém přebroušení vrchní barvu,nejlépe nestékavou.Doma mám i tato futra polepena tapetou.

JB

max*
hodnocení

0x
Taky resim takova mista jen rucne. Spachtli odstranim barvu a hrubou rez. Dolestim smirkovym papirem, ktery treba jen prehnu. Nekdy jej mam na drevenem spaliku, pokud je to nejaka sterbina, ohnu to treba pres tu spachtli a vybrousim docista. Priste se natiraji prvne futra, pak dela omitka. Na futra se muze nalepit paska, at je nemusite znovu cistit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]