Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání kolem komína

Od: vráťa odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

dostavili jsme RD s krbem. Zedníci nám postavili komín Schiedel a prořízli díru do střechy. Místo oplechování komína mi doporučili Wakaflex, který jsem sám nalepil na střechu a na komín dle návodu. Mám ale problém s tím, že když prší a fouká vítr, tak se někdy dostane troška vody pod tašky na folii, po té folii steče až ke komínu, kde je ta díra. Takže mi tam začne nasakovat komín a vlhkost se táhne po komíně dolů.

Jak se dá zakončit přerušená folie pod taškami u komína, aby došlo k odtranění této nepříjemnosti?

díky za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Tak nejjednodušší nejspíš bude nějakou Alu-páskou zatáhnout tu díru. Pokud mi to vyfotíš a dáš sem obrázek, jak to vypadá, řeknu ti více.
Hezký den.

rambousekml

Vytrhej tu blbost cos tam dal a nech si komín oplechovat od klempíře

hodnocení

0x

Je-li Wakaflex správně použit, je opravdu vynikajícím a spolehlivým řešením. Mám jej na komínech již víc jak deset let a zatím bez jediného problému. Nahlédni sem:

bramac.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]