Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popisovač do dílny

Od: arny® odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny kutily. Chci si do dílny pořídit nějaký opakovaně plnitelný popisovač s tenkým dlouhým hrotem. Často potřebuji značit kov, plast a popř. dřevo. Nabídka je celkem široká, proto bych se chtěl zeptat s jakými popisovači máte nejlepší zkušenosti? Budu vděčný za Vaše postřehy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Používám různé druhy popisovačů Edding, například tento, černý sevt.cz/... a náplň sevt.cz/... jsou i v dalších barvách...pro mé použití jsem s nimi spokojen
hodnocení

Tak zrovna na popisovače Edding jsem se dneska díval. :) Nejsou nijak drahé a mají celkem dobré recenze.
Mohl bych se zrovna zeptat, co se týče konkrétně Vámi uvedených popisovačů: jak moc odolný je popis tímto popisovačem na plastu, např. v porovnání s lihovým fixem? S lihovým fixem mám zkušenosti, že když s ním třeba popíšu plastovou krabičku, kterou často beru do ruky, tak se celkem brzy začne popis rozmazávat a ztrácet.

petrovic

Ten Edding časem taky ohmatáš.

hodnocení

0x

Centropen 2846 za 9 Kč

hodnocení

0x

V podstatě totéž jako velmi dobrý Centropen 2846 je Kores 22100, má jen trochu tenší hrot než Centropen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]