Dobrý deň prajem, prosím vás o radu.., poradit, akú kvalitnú rozkladaciu posteľ mám kúpiť,aby sa na nich dobre spalo, díte a dospelý. Aj či mám kúpiť zvlášť matrace, alebo ak budú spolu s postelou, tak ďakujem za tipy.
Ja ve svým životě spal na mnoha gaučích a na rovinu říkám že dlouhodobý spaní na rozkládacím gauči nestojí za nic Skoušel sem na to dat i takovou pamětovou matraci mirně se to zlepšilo ale jakákoliv postel je prostě lepší Dnes už na gauči spim jen v nejvètší nouzi Tvrdim že i v mém rybářském lehatku se spí líp jak na rozkládacím gauči Měl sem kdysi malej byt a stejně sem tam nakonec v pokoji mèl postel 140 na 220cm
Pokud budete mít možnost, tak vyberte pouze s vloženou matrací. Tu můžete kdykoliv vyměnit. Pokud pohovka je čalouněná včetně matrace, tak při proležení jí vyhodíte.
Já mám pro návštěvy vnuků rozkládací křeslo. Na občasné přespání je to fajn. Ale na trvalé spaní, jakákoliv rozkládačka, není dobrá. Navíc, někam schovávat a balit denně teplé lůžkoviny, to je dost nehygienické.
Dlouho jsme spali na rozkládací pohovce Lampolet. Kovová italská konstrukce s ohebnou matrací. To se prodávalo v 90.letech. Nyní jsem dohledal něco podobného , jen to má dřevěnou kostru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.