Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si do domu nové plastové dveře za cca 60 000. Dnes tu byli pánové na seřízení a řekli mi že dveře jsou ok, ale že musím s dveřama bouchnout aby se dovřeli. To bouchnutí je tak silné, že se mi třepou ještě v druhém patře skla v knihovně. Řekli mi že se takto všechny dveře dělají nyní. Popravdě 50 let staré dveře se zavírají potišeji.
Mám ještě byt někde jinde a do bytovky venkovní dveře jen tiše klapnou a nikdo nic neví takže to že se s dveřma musí tak strašně mlátit je pěkná kravina.
Cos tím teď? Jak se můžu bránit? Pokud se budou dveře takto zavírat, tak ať si je naloží a odvezou, nejradši bych jim nezaplatil.
Má prosím někdo podobnou zkušenost a jak to vyřešit? Předem dodávám že žádné rady domácího kutila nebudu aplikovat na nové dveře za tolik peněz.
Děkuji
Asi mechanici koukají na americké filmy. Tam se třískne s dveřmi ev se do nich kopne a jsou zavřené. Ale se svými dveřmi, které jsem zaplatil, prostě netřískám. Je možné, že u nových dveří, než si sedne těsnění, bude nutné větší dotlačení dveří do futer,ale určitě ne třískání dveřmi- to je jen o zničení kování, usazení futer atd.
Jediné co mne napadá, pokud jste teda měnil s dveřma i zárubně, že to podělali a dveře resp. jejich seřizovací body už nepomáhají neboť je to mimo jejich rozsah (jsou dělané na malé odchylky). A jelikož ví, že to nejde a museli by předělat celé zárubně, tak si vymýšlejí blbosti, že je to tak ok. Anebo jsou zárubně již blbě udělané, řekli, že to do nich půjde a nebude problém. A jelikož je teď odpovědnost na nich, tak to prostě zkouší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.