Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svět oken

Od: maggie* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou SVĚT OKEN? Jak se v jejich případě dodržují termíny, příp. reklamace.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

Z ústního podání jednoho kolegy stavbyvedoucího, jsem se dozvěděl, že už by si je nevzal na stavbu ani zadarmo. Ale to může být jen názor úzké skupiny odborníků. Ale to je jen co jsem slyšel... nemám to ověřené..(nicméně věřím svým kolegům)

kytka*

U každé firmy jsou dobří pracovníci a jsou i takový, kteří kazí firmě dobrou pověst. Jsou firmy ,které se těch špatných brzy zbaví, protože brzy zjistí, jak jim ubyde zákázníků. Skutečné odborníky si vychovávají firmy většinou sami, váží si takový pracovníků a vidět je při práci ,to je jako krásný klavírní koncert. Je těžké říct ta firma stojí za ... , je dobré vidět jejich odvedenou práci. Tak, že babo raď.

hodnocení

0x

Svět oken svet-oken.cz/... má spoustu poboček. I kdyby byli mizerové na jihu, tak na severu můžou být OK.

Osobně jednám s pobočkou Pardubice, a domnívám se že dohoda o 60 oknech a dvěří dojde k dobrému výsledku

Zatím na čem jsme se domluvili, to dopadlo přesně.

doplněno 15.03.10 13:05:

rozebrali jsem s obchodním zástupcem ostatní nabídky (asi 30) a vyjádřil se k mé spokojennosti.

fidonet*
hodnocení

0x

Svět oken je jedním z českých gigantů. Podle jejich obratů lze soudit, že si nedovolí svou práci jen tak odbýt a malou nevyřízenou reklamací si kazit jméno. Svoje platby platí včas a lze předpokládat, že stejně spolehliví jsou i oni. Pokud bych si měl vybrat, tak bych si je jako partnera na montáž vzal. Ostatně jako jedni z mála mají kvalitní zboží, a neberou náhražky z polska. Každý svou práci šidí, někdo moc, jiný méně. Oni jsou tak lepší špička.

lidus*
hodnocení

0x

11 a 12. 3, tedy minulý týden dělala firma okna dceři.Brno 3+1 byt, na všech oknech sítě proti hmyzu a žaluzie, cena 42 000 komplet. i včetně zedníků.Dcera je maximálně spokojená i když jí při podpisu smlouvy neřekli že zedníkům platí zvlášť asi 6500, jeden parapet je poškrabaný , zjistilo se to až se sundala folie ale dnes s reklamací po telefonu problém nebyl a dodají nový do 14dnů, stačilo jen poslat foto parapetu. Objednané to měla od ledna, zaplatila zálohu a technik přišel během týdne, zaměřil a pak už se čekalo na počasí.11.3 v deset ráno naběhli 4 chlapi a v 16h bylo hotové, druhý den v 8 došli zedníci a dali parapety a zapravovali kolem oken asi do 11.30.

Já mám okna Světa oken druhý rok a také nebyl a není problém.Maminka rodinný dům -rovněž.Jsem s firmou Svět oken spokojená a musím říct, že chlapi nenadělají nepořádek a uklidí po sobě z nejhoršího.Nezapomeňte dát ohlášku na obecní úřad, firma to má uvedené i ve smlouvě.

maggie*
hodnocení

Děkuji za příspěvky.Nabídek bylo několik,ale Svět oken příjemně překvapil nejen cenou, ale i rychlostí při vyřízení všech dotazů a

hlavně jednáním.U většiny ostatních jsem měla pocit, že je zbytečně obtěžujete dotazy.Doufám,že vše proběhne O.K.

kytka*

Držíme palce , ať se Vám přes ně pěkně kouká , *slunce*na to blížící se jaro:*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]