Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pomocí přestavbové sady hercules U26 zvýšit třídu na 3 emisní dle ČSN EN 303-5 na hercules U 26 ECO.Kdo mi to udělá,na koho se mám obrátit. Mockrát děkuji Plačková případně mobil 604 216 845
mail anicka.plackova@centrum.cz
Musíš sehnat tu přestavbovou sadu, už se nevyrábí tak leda jestli se neválí v nějakém skladu... Možná po jednotilivých dílech..
Ale myslím, že výhodnější je vyměnit kotel za jiný lepší, investice se za pár let zaplatí na palivu... Pokud tedy nemáte vlastní les. Dost (polovinu) peněz ušetří když je doma chlap ktarý to umí sám zapojit..
Paní Anno, myslím že tu sadu už asi neseženete. Přestala se vyrábět v roce 2017. Mě se ji ještě podařilo koupit na jaře 2020 po půlročním čekání objednávky z podzimu roku 2019. Ale to už byly asi opravdu poslední kusy. Tenkrát mě stála 6200 Kč. Občas se dá ještě sehnat na nějakém bazaru, ale za 4 cihly chtějí lidé nekřestanské peníze. Naposledy jsem ji viděl za 29 999 Kč na S bazaru. Pokud by jste ji někde sehnala, tak důležitý je onen štítek, který bude vylepen na kotli a změní se tak sériové číslo kotle. Nikdy nekupujte sadu bez štítku, je vám to k ničemu. Jinak kdyby jste ji za nějaký rozumný peníz sehnala, tak pokud jste manuálně zručná, tak si ji instalujete sama, či případně nějaký šikovný chlap to zvládne. Není to nic těžkého, jsou to 4 cihličky, které jsoi zasazeny v sobě. Dvě boční desky jsou v kovových kolejničkách a poté se do nich zasadí zadní a přední deska. Je to otázka asi 5 minut. Jinak v případě výměny kotle pokud nechcete zasahovat do kotelny a překopávat jí, tak jako náhrada by třeba mohl pasovat kotel zn. Viaflames. Je to nová firma z Bohumína a nabízí kotle,které by mohly nahradit Viadrusy. Ona totiž fy Viadrus už ukončila po 130 letech svou činnost a kotle už nevyrábí. Připojení by mělo být stejné jako u U 26 či z menšími úpravami. Tento typ kotle už ale není litiňák, ale plecháč. Ale už stojí okolo 60 000Kč. Doufám že seženete ty desky. viaflames.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.