Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakupujete vybavení do bytu?

Od: alena30 odpovědí: 7 změna:

Dobré odpoledne, chtěla bych s vámi prodiskutovat, kde nakupujete dekorace, a vlastně celkové vybavení do bytu. Svůj byt jsem začala renovovat s přítelem, a máme různé představy a nedokážeme se na ničem shodnout, s tím že když jdeme do obchodu, dopadá to tragicky :D. Ráda bych obchod či e-shop, který nám může nabídnout jak věci extravagantnější, tak i jednoduché. Zaslechla jsem, že prý lunzo.cz má kvalitní a hezké věi, ale dekorace online jsem nikdy nenakupovala či nějaké to vybavení do bytu. Máte s tímto obchodem někdo zkušenost? Děkuji za odpovědi:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nee
hodnocení

1x

Přesně tak. Rychle pryč! Totiž oledně toho obchodu, nevzbuzuje to vůbec pocit bezpečí, doména je registrovaná jen na jméno, dost možná fiktivní, (nebylo by to výjimkou) veškeré ostatní údaje jsou uvedené jako "neveřejné" aby nebylo možné vůbec nic dohledat. Jako sídlo společnosti je uvedena adresa na které sídlí dalších asi 50 "firem". V podmínkách mají napsáno že dodavatel je firma v zahraničí (Čína, Hong Kong, Singapur...) tzn. že oni NEJSOU dodavatel, je to přeposílání zboží z Asie. Otevřeně vyhledavaji "spolupráci" s influencery, což podle mě je známka že je to naleštěný prd, který potřebuje oblbovat děti, protože jsou snadný cíl.

hodnocení

1x

Ahojte.
Lunzo NE *stop*
Kupujte vesele a s radostí veškeré vybavení na Favi.cz, nebo na Bonami.cz.
Skvělé jednání, perfektní, mega výběr
!

joudic*
hodnocení

1x
hmm clovek, ktery chce pred vanoci poradit, kde nakupovat do bytu, nezmini ani jedno proflakle jmeno, ale vytahne neco sveho, na co jsem nikdy nenarazil i pres svou profesi a zainteresovanost vzhledem k nekolikalete rekonstrukci... tento dotaz je z 99.9% jen reklama.. vzkazte jim, at vas vyhodi a najmou lepsi copywritery

hodnocení

0x
Od lunza utíkejte hodně rychle pryč.

hodnocení

0x

Nemám s tímto obchodem zkušenosti ale podle např. dekoračního zboží , které nabízí , k němu nemám důvěru. Jedná se spíše o levnější , nevkusné a kýčovité věci jako ve vietnamské tržnici

krtek6
hodnocení

0x

Dekorace nenakupuju...mám "man cave"...jakýkoliv lapač prachu strikně odmítám :)

bz*
hodnocení

0x

Byt z exekuce pro nájem vysokoškolaček jsme vybavili na bazoši a v bazaru nábytku. Vše včetně televizoru, ledničky, pračky a myšky + nábytku, koberců a postelí za 20.000,-Kč.

Ve stavebním bazaru jsme koupili vstupní dveře do bytu se závorou za 3.000,-Kč a učeň nám byt za 2.000,-Kč + matroš vymaloval (3+1 75,3m2). Vesnickej lojza nám vyzdil stěnu mezi kuchyní a koupelnou, s novou kuchyškou linkou v akci z nějakýho shopu, novým záchodem kombi, kachličkama, elektrikou, umyvadlem, vodovodem, kohoutkama, dlažbou do chodby mezi pokoji, interním čumícím telefonem s otevíráním spodních dveří a kdo ví co ještě za celkově 100.000,-Kč. Měli jsme jednu reklamaci, kdy nám dlažba na chodbě lupala (cvakala při došlápnutí) nakonec vyskákala, ale to lojza opravil. Nechtěl, ale nakenc jsme mu to hezky a pěkně VYSVĚTLILI a on to s radostí opravil. Nejlepší je hledat lidi tam, kde nemo máte. Po 4,5 letech jsme byt prodali +500% a přihlásil se FÚÚÚÚÚÚ, a 15% z rodílu bylo fúúúú.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]