Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, chtěla bych s vámi prodiskutovat, kde nakupujete dekorace, a vlastně celkové vybavení do bytu. Svůj byt jsem začala renovovat s přítelem, a máme různé představy a nedokážeme se na ničem shodnout, s tím že když jdeme do obchodu, dopadá to tragicky :D. Ráda bych obchod či e-shop, který nám může nabídnout jak věci extravagantnější, tak i jednoduché. Zaslechla jsem, že prý lunzo.cz má kvalitní a hezké věi, ale dekorace online jsem nikdy nenakupovala či nějaké to vybavení do bytu. Máte s tímto obchodem někdo zkušenost? Děkuji za odpovědi
Přesně tak. Rychle pryč! Totiž oledně toho obchodu, nevzbuzuje to vůbec pocit bezpečí, doména je registrovaná jen na jméno, dost možná fiktivní, (nebylo by to výjimkou) veškeré ostatní údaje jsou uvedené jako "neveřejné" aby nebylo možné vůbec nic dohledat. Jako sídlo společnosti je uvedena adresa na které sídlí dalších asi 50 "firem". V podmínkách mají napsáno že dodavatel je firma v zahraničí (Čína, Hong Kong, Singapur...) tzn. že oni NEJSOU dodavatel, je to přeposílání zboží z Asie. Otevřeně vyhledavaji "spolupráci" s influencery, což podle mě je známka že je to naleštěný prd, který potřebuje oblbovat děti, protože jsou snadný cíl.
Ahojte.
Lunzo NE
Kupujte vesele a s radostí veškeré vybavení na Favi.cz, nebo na Bonami.cz.
Skvělé jednání, perfektní, mega výběr !
Byt z exekuce pro nájem vysokoškolaček jsme vybavili na bazoši a v bazaru nábytku. Vše včetně televizoru, ledničky, pračky a myšky + nábytku, koberců a postelí za 20.000,-Kč.
Ve stavebním bazaru jsme koupili vstupní dveře do bytu se závorou za 3.000,-Kč a učeň nám byt za 2.000,-Kč + matroš vymaloval (3+1 75,3m2). Vesnickej lojza nám vyzdil stěnu mezi kuchyní a koupelnou, s novou kuchyškou linkou v akci z nějakýho shopu, novým záchodem kombi, kachličkama, elektrikou, umyvadlem, vodovodem, kohoutkama, dlažbou do chodby mezi pokoji, interním čumícím telefonem s otevíráním spodních dveří a kdo ví co ještě za celkově 100.000,-Kč. Měli jsme jednu reklamaci, kdy nám dlažba na chodbě lupala (cvakala při došlápnutí) nakonec vyskákala, ale to lojza opravil. Nechtěl, ale nakenc jsme mu to hezky a pěkně VYSVĚTLILI a on to s radostí opravil. Nejlepší je hledat lidi tam, kde nemo máte. Po 4,5 letech jsme byt prodali +500% a přihlásil se FÚÚÚÚÚÚ, a 15% z rodílu bylo fúúúú.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.