Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předložka před sprchový kout

Od: sarusinek* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

po rekonstrukci bytu, konkrétně koupelny, mám nyní místo vany rohový sprchový kout.

Nevím, jak to správně pojmenovat, prostě polokulatý.

Neví prosím někdo, zda vůbec existují před takovéto sprchové kouty i "polokulaté" - oválné -

předložky?

Nepodařilo se mi nic vygooglit.

Třeba jen špatně hledám.

Děkuji za případné nasměrování.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já miluji pěnovou podlahovo/.... Peru v pračce, je v mnoha šířích, barvách, dá se koupit v metráži. Ustřihnete, vystřihnete tvar, jaký potřebujete. Mají Vietnamci, prodejci koberců, ve velkých marketech pro byt i zahradu. Za babku.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Pokud netrváte na tom, aby vámi požadovaná předložka byla součástí soupravy koupelnových předložek, volte pěnovou (jak radí i @babkazov). Tato pěna je teplá, měkká a má v sobě malé dírky, kterými voda proteče k dlažbě, ale nerozteče se po celé koupelně. Stačí pak pod předložkou vytřít (není nutné) a máte hned sucho, nemusí se na topení sušit nacucané "koberečky" a navíc tato vůbec neklouže. Ida

cic
hodnocení

0x

Hledejte polokruh.

např. bonprix.cz/...

doplněno 29.11.21 00:54:

Tady jsou nějaké oválné -

favi.cz/...

cic

1jana - Tak teď nechápu. Ve výše mnou uvedeném odkazu jsou desítky polokruhů! Jaká výkroj jako u WC?

Zde příklad přímo z toho odkazu, ale je jich tam na desítky různých vzorů - bonprix.cz/... Klikněte na obrázek s WC mísou - zvětší se.

U 40 vzorků jsem přestala počítat.

Tady je nepravidelný tvar - bonprix.cz/...

Ale chápu, že se nemusí líbit.

Ale dají se sehnat i jiné barvy na jiných webech.

cic

Teď jsem pochopila 1jana - myslíte polokulatý tvar jako je podkova s výkrojem. Tak takovou předložku jsem tedy neviděla. Protože jsem nedávno také nějakou atypickou hledala /zase barevně/.

hodnocení

0x

Zdravím, ani v odkazu na bonprix není takový, jak si představuje "sarusinek". Pokud by měl kopírovat polokruh (tvar sprchového koutu), musel by mít výkroj. Podobně jako je k míse WC - přiléhá k ní. Také se mi nepodařilo dohledat. Má někdo zkušenost kde koupit?

hodnocení

0x

Ke sprchaci neco takoveho? vsedokoupelen.cz/...

sarusinek*
hodnocení

Všem děkuji.

Něco určitě vyberu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]