Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po rekonstrukci bytu, konkrétně koupelny, mám nyní místo vany rohový sprchový kout.
Nevím, jak to správně pojmenovat, prostě polokulatý.
Neví prosím někdo, zda vůbec existují před takovéto sprchové kouty i "polokulaté" - oválné -
předložky?
Nepodařilo se mi nic vygooglit.
Třeba jen špatně hledám.
Děkuji za případné nasměrování.
Já miluji pěnovou podlahovo/.... Peru v pračce, je v mnoha šířích, barvách, dá se koupit v metráži. Ustřihnete, vystřihnete tvar, jaký potřebujete. Mají Vietnamci, prodejci koberců, ve velkých marketech pro byt i zahradu. Za babku.
Zdravím. Pokud netrváte na tom, aby vámi požadovaná předložka byla součástí soupravy koupelnových předložek, volte pěnovou (jak radí i @babkazov). Tato pěna je teplá, měkká a má v sobě malé dírky, kterými voda proteče k dlažbě, ale nerozteče se po celé koupelně. Stačí pak pod předložkou vytřít (není nutné) a máte hned sucho, nemusí se na topení sušit nacucané "koberečky" a navíc tato vůbec neklouže. Ida
1jana - Tak teď nechápu. Ve výše mnou uvedeném odkazu jsou desítky polokruhů! Jaká výkroj jako u WC?
Zde příklad přímo z toho odkazu, ale je jich tam na desítky různých vzorů - bonprix.cz/... Klikněte na obrázek s WC mísou - zvětší se.
U 40 vzorků jsem přestala počítat.
Tady je nepravidelný tvar - bonprix.cz/...
Ale chápu, že se nemusí líbit.
Ale dají se sehnat i jiné barvy na jiných webech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.