Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravení pěnové rukojeti na kočárku

Od: verna03* odpovědí: 3 změna:

Neporadil by jste mi někdo čím nahradit pěnovou rukojeť na kočárku? Mám tam teď namotanou lepenku ale není to pěkné. Děkuji moc za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Dobrý nápad je ta PUR hadice,používaná na izolaci trubek.Dá se koupit v metráži ve třech velikostech.Pro navlíknutí se musí rozříznout podél,má naznačen šev,v němž se rozřízne úhledně.Po navlečení na držadlo ji lze přilepit a slepit silikonem,dá se koupit šedý.Je samozřejmé,že původní gumový návlek je nutno odstranit.Seříznout ostrým nožem.

JABRAKA

1jara*

Nebo se podívejte do cyklo sportu, na omotávky řidítek, pokud by ta PUR hadice nepůjde kudy navlíknout.

raadek*
hodnocení

0x
Ve sbernem dvore jste se byla podivat? Treba tam bude kocarek, ze ktereho by jste sebrala ten potah rukojeti. Take by jste mohla zajit do prodejny cyklistiky, kde se daji sehnat levna penova madla na riditka kol nebo nejaka omotavka. Ja jsem podobny problem resil u sekacky. Na rukojet jsem nasadil penovou trubici na izolaci potrubi a symetricky ji omotal kvalitni cernou lepici paskou. Mozna nekoho napadne, cim by se jeste mohla rukojet nahradit. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]