Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo k servisnímu menu

Od: kohl odpovědí: 8 změna:
Ahoj. Neznáte někdo heslo do servisního menu terminálu tepelného čerpadla PZP? Není to něco univerzálního? :)
Bez přihlášení mám v menu tak 20% toho co technik a to včetně položek, které si je člověk schopen nastavit sám.
Přijde mi jako kravina kvůli každé změně nastavení volat technika! *zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Servisní menu je pro servis, původně nastaveno tovární, technik může/nemusí změnit.
kohl
hodnocení

No jestli jsem odpovědi tohoto typu nečekal :D
Jistě že servisní menu je pro servis. Ale pár položek si mohu klidně nastavit sám a během zimy testovat, to by sem technik mohl jezdit co týden *zed*
Znáte tedy to tovární heslo?
Pro váš případ neznám, ale u kotlů Ponast s regulátorem Igneo znám...ale to vám nepomůže...pokud chcete zasahovat do servisního nastavení, musíte více hledat... tak jak já...záruku máte 5 let, pokud se nemýlím, výrobce se "chrání"
kohl
hodnocení

Strávil jsem tím snad týden, toto není ani na zahraničních webech...

hodnocení

0x

Tak na toto vám nikto nedá správnu odpoveď,lebo ste neuviedli značku a ani typ čerpadla. Inak to jednoducho zistíte,ak si to heslo kupíte u toho servisáka,ak bude ochotný ho predať.

kohl
hodnocení

No to není právě *zed* Nechápu tedy proč. Je to přece mé čerpadlo :D
Je PZP DYNAMIC s terminálem Powerbox Dynamic.
pavel21*
Čerpadlo je vaše, servisní menu je výrobce.

spu
hodnocení

0x

Místo mlácení hlavou oslovte výrobce.Rád vám vysvětlí,proč je to zaheslované a jen naznačím, že je to pro vaši bezpečnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]