Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuky narazov vody z baterie do sifona

Od: katka* odpovědí: 7 změna:
Dobry den,
Sme čerstvo po komoletnej rekonstrukcii kupelne a při zapnutí umyvadlovej baterie (ide zo steny) a stekani/ prudeni vody do umyvadla a následně odtoku to vydává strašně hlasne zvuky. To padanie vody do tej trubky. Material je chrom lesk a ano trubka je trochu dlhsia kvoli nizsie polozenemu odpadu s ktorym neslo hýbat.
Dal by sa ten zvuk prosím nějak zmiernit? Budem rada za akukolvek skusenost.
Vdaka!

Zvuky narazov vody z baterie do sifona

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

2x

Stříbrná trubka z umyvadla mi přijde dlouhá. Dal bych sifon výš

Zvuky narazov vody z baterie do sifona #2
Presne tak. Rozložiť výšku na časť pred a za vodnou zápachovou uzáverou. Ešte tak zohnať chromované kolená, nech to vyzerá k svetu…

hodnocení

0x

V umyvadle je jen mrizka nebo Click clak? Pokud by voda proudila na to vicko, tak by nemusel byt takovy hluk... siko.cz/...

katka*
hodnocení

Dobry den
Velmi pekne Dakujem za odpověď. Je tam prave takato sklenena zatka, ktora patří k umyvadlu a je tam nasrobovana…posielam obrazok
Zvuky narazov vody z baterie do sifona #3

hodnocení

0x

V praxi jsem takovou dyzajnovku ještě nepotkal, montuji umyvadla podle funkčnosti, ne podle vzhledu, takže jen domněnka - ta otočená fotka mi silně připomíná reproduktor. Není ten hluk z té dřevěné desky? Udělá to, když se o tu desku opřete a pustíte vodu?

katka*
hodnocení

Dobry den
Dakujem moc za odpověď. Ano deje sa to aj tak. Ide to vysloveně z tej striebornej trubky …

hodnocení

0x

Doporučená výška umyvadla je 85 cm. Pokud máte 95 cm, jde s tím udělat jediné, že to dáte o 10 cm níž,nebo přesekáte odpad o 10 cm výš. Všechny ostatní úpravy budou z estetického hlediska neakceptovatelné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]