Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kovani postelove zvedaci se zuby naopak

Od: genderbee odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

existuje prosim zvedaci/roztahovaci kovani na postel, ale s opacnymi zuby? Potrebuji totiz zvedani "k sobe" a ne od sebe.

V priloze zasilam obrazek, ktery se pouziva bezne, ja bych potreboval se zuby naopak.

Dekuji.

Kovani postelove zvedaci se zuby naopak

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kování je univerzální lze použít od sebe i k sobě.

Jen musíš zaměnit místa upevnění opěradla a kování do roštu postele.

hodnocení

0x

Kdyby to bylo obráceně, opěrák by byl zalomený směrem dolů

hodnocení

0x

Jak by to vlastně mělo fungovat?

genderbee
hodnocení

0x

Zdravim po delsi dobe, kovani jsem pouzil puvodni, ale jak spravne pise ingjirimares, nelze pouzit i naopak.

Otevrel jsem pomoci klesti, otocil, zaklepal, a fungovalo, bohuzel jsem pri zpetnem roztazeni (postel dolu) musel manualne drzet zaklapku nahore prstem, protoze se automaticky nepovoli jezdec pri maximalni pozici, v tomto pripade maximalnim slozeni - minimalni delka (postel do V). Navic se to po chvili zacalo ohybat, asi uz diky memu zasahu.

Nevite, jestli je neco naprimo?

Diky.

PS: Sundal jsem, nicmene prikladam foto pro predstavu.

Kovani postelove zvedaci se zuby naopak #2
Kovani postelove zvedaci se zuby naopak #3
Kovani postelove zvedaci se zuby naopak #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]