Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat co dělat s balkonovými dveřmi vedoucí na lodžii z bytu v paneláku. Teď při ochlazení cítím dost chladnou polovoucí podlahu kolem dveří a v bodech vyznačených na fotce cítím jak lehce táhne z venku studený vzduch. Lze to nějak seřídit nebo nějak přetěsnit? Problém bude mezi dveřmi a dámem, nikoliv mezi rámem a zdivem. Předminulé léto jsem dveře lehce seřizoval vzhledem k tomu že šly špatně dovírat v horkých dnech, možná jsem je lehce rozladil, nicméně nevím jaké šrouby přesně tohle mohou dát do pořádku. A taky jsem si nevšiml jeslti to bylo tím nebo ne, protože byt mám 2 roky a nevím jeslti to minulé zimy původním majitelům dělalo taky.
Díky moc
0x
Seřídit tak,aby šlo dovírat. Pokud to neumíte, volejte servis,popřípadě hodinového manžela.
To sice chápu, ale které imbusové šrouby by tomu mohlo pomoct v této části dveří? Je toho více k seřízení. Díky.
Na pantech to nanastavíte, když vám fučí naproti dole v rohu; dejte foto dveří vpravo dole i zarubní, tam bude nastavení přítlaku. Pokud jsou na dveřích excentry s drážkou na šroubovák (nebo podobné) , pak by neměl být problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.