Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o nějaké dobré stránce(e-shopu),kde prodávají závěsné police (do kuchyně ,2-3 řadové)?Zkoušel jsem to sám přes vyhledávač,ale moc mi to dle mých představ nenabídlo.
Já nechci být moc za chytrou, ale police do kuchyně? To není úplně super nápad. V kuchyni se usazuje takový mastný prach a zalepká všechno nesmírně rychle. Nejen zalepká, ale drží! Blbě se to myje.
Do kuchyně patří skříňky a zavřít!
Ttrošku dovolím nesouhlasit. proč nemít na protější stěně polici? Vždycky jsme tam měli takový závěsny pátkový obraz. Časem se manželce omrzel a přemluvila mne, abych ji tam udělal polici. nehrozí žádné usazení mastnot, neboť je na opačné straně ( naproti linky ). Má tam své kytičky a zespod je lampička ( bodovka ).
Výroba vyjde mnohem levněji než koupená. V Buamaxu uřežou na míru ( metr *2 je sice dražší, ale uřežou vám třeba 20*80 a zalatíte přesně jen tento podíl ). Lištu zvládne každý trouba ( metr tuším 4 kč ) nažehlit sám. A v železářství zakoupíte dva vinkle po 25kč ...
polička v ceně cca 100 kč
Přimlouvám se za IKEA market.Byl jsem tam předevčírem a takový sortiment kuchyní a doplňků do kuchyní se jen tak nevidí.A ceny skutečně slušné.
JABRAKA
Manželka si představuje 2-3 řadovou uzavřenou polici (se stěnami),kde by měla hrníčky,koření ve skle,atp.Já jsem před léty takovou přes www zakoupil,ale už nikde nic takového není!
Tak to už není ani tak police, jako otevřená skříňka. To vám pak opravdu stačí IKEA a deskama 16 mm. Já používám 18mm skoro na vše. nevím nakolik budete spokojen, ale tam určitě nenajdete nic hezkého, spíše 5 desek pobitých do kupy, bez fantazie a estetiky.Opravdu se vyplatí si s tím pohrát. Nosnost nepožadujete velkou, jde to za levnější leníz i sešroubovat a dokoupit různě ozdobné lišty s vlnkama a uzdůbkama ... To už se vám vyplatí třeba kouknout do polska, tam si s detailami umí vyhrát. Tedy pokud to máte blízko ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.