Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o nějaké dobré stránce(e-shopu),kde prodávají závěsné police (do kuchyně ,2-3 řadové)?Zkoušel jsem to sám přes vyhledávač,ale moc mi to dle mých představ nenabídlo.
Já nechci být moc za chytrou, ale police do kuchyně? To není úplně super nápad.
V kuchyni se usazuje takový mastný prach a zalepká všechno nesmírně rychle. Nejen zalepká, ale drží! Blbě se to myje.
Do kuchyně patří skříňky a zavřít!
Ttrošku dovolím nesouhlasit. proč nemít na protější stěně polici? Vždycky jsme tam měli takový závěsny pátkový obraz. Časem se manželce omrzel a přemluvila mne, abych ji tam udělal polici. nehrozí žádné usazení mastnot, neboť je na opačné straně ( naproti linky ). Má tam své kytičky a zespod je lampička ( bodovka ).
Výroba vyjde mnohem levněji než koupená. V Buamaxu uřežou na míru ( metr *2 je sice dražší, ale uřežou vám třeba 20*80 a zalatíte přesně jen tento podíl ). Lištu zvládne každý trouba ( metr tuším 4 kč ) nažehlit sám. A v železářství zakoupíte dva vinkle po 25kč ...
polička v ceně cca 100 kč
Přimlouvám se za IKEA market.Byl jsem tam předevčírem a takový sortiment kuchyní a doplňků do kuchyní se jen tak nevidí.A ceny skutečně slušné.
JABRAKA
Manželka si představuje 2-3 řadovou uzavřenou polici (se stěnami),kde by měla hrníčky,koření ve skle,atp.Já jsem před léty takovou přes www zakoupil,ale už nikde nic takového není!![]()
Tak to už není ani tak police, jako otevřená skříňka. To vám pak opravdu stačí IKEA a deskama 16 mm. Já používám 18mm skoro na vše. nevím nakolik budete spokojen, ale tam určitě nenajdete nic hezkého, spíše 5 desek pobitých do kupy, bez fantazie a estetiky.Opravdu se vyplatí si s tím pohrát. Nosnost nepožadujete velkou, jde to za levnější leníz i sešroubovat a dokoupit různě ozdobné lišty s vlnkama a uzdůbkama ... To už se vám vyplatí třeba kouknout do polska, tam si s detailami umí vyhrát. Tedy pokud to máte blízko ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.