Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studené zdi v pokoji

Od: guga odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

v rohu obývací místnosti mám studené zdi. Zároveň v této místnosti nemám žádný elektrospotřebič, který by místnost nějakým způsobem vyhříval. Tak mě napadlo, že bych si do rohu místnosti přetáhla stolní počítač z jiné místnosti, aby studené zdi teplým vzduchem vyhříval.

Myslíte si, že to pomůže alespoň částečně?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jako, že místnost bude ohřívat počíteč? Jaký je tam zdroj tepla?

guga
hodnocení

Ano radiator, který ale nedokáže vyhrát úplně celou místnost hlavně ne rohy místnosti.

Jde mi hlavně o takový kout místnosti, který by sloužil jako pracovní místo, ale tam mě trápí prave výše popsány problém

olinl

Tazatelce: počítač to v zimě moc neohřeje, jedině použít elektrický ohřívač s ventilátorem a občas s ním přitopit. Jinak dát do místnosti větší radiátor nebo snížit strop(pokud to jde), dále z možností zateplení domu, ale neznáme situaci zdí, oken, tepelných ztrát atd.

ventilátor s topením bude lepší.

krtek6

olinl: no jestli počítač neohřeje, tak máš asi malou zkušenost *smich* počítač je naopak výborné topidlo

@krtek6 no není počítač jako počítač :-D a jestli nevytopí radiátor, tak se obávám, že to nezvládne ani ten počítač

hodnocení

1x

Já bych na ty zdi ještě dýchal,aby se zahřály *smich* A když budete dělat toto *zed*, tak se zahřejete i vy *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]