Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v rohu obývací místnosti mám studené zdi. Zároveň v této místnosti nemám žádný elektrospotřebič, který by místnost nějakým způsobem vyhříval. Tak mě napadlo, že bych si do rohu místnosti přetáhla stolní počítač z jiné místnosti, aby studené zdi teplým vzduchem vyhříval.
Myslíte si, že to pomůže alespoň částečně?
Ano radiator, který ale nedokáže vyhrát úplně celou místnost hlavně ne rohy místnosti.
Jde mi hlavně o takový kout místnosti, který by sloužil jako pracovní místo, ale tam mě trápí prave výše popsány problém
Tazatelce: počítač to v zimě moc neohřeje, jedině použít elektrický ohřívač s ventilátorem a občas s ním přitopit. Jinak dát do místnosti větší radiátor nebo snížit strop(pokud to jde), dále z možností zateplení domu, ale neznáme situaci zdí, oken, tepelných ztrát atd.
olinl: no jestli počítač neohřeje, tak máš asi malou zkušenost počítač je naopak výborné topidlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.