Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zlomený koberec

Od: manglova odpovědí: 10 změna:

Dobrý den .Chtela jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenost se zlomeným kobercem.Přivezli jsme domu koberec,rozložili a zjistili,že byl zřejmě špatně namotaný na papírové roli.Zajímalo by mě jestli se narovná nebo co s tím.Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

narovná. Měl jsem zlomený koberec bez vnitřní role na schodišti 3 roky.

koberce nejsou ze dřeva, aby byl zlom po celá léta vidět.

hodnocení

1x

Není to levná věc a budete se na to dívat po mnoho let. Vyfoťte a zajděte do prodejny a reklamujte!

hodnocení

0x

Zdravím.
Koberec vraťte a vezměte si jiný.

id
hodnocení

0x

Než budete vracet, zkuste pokus.

Dospod i nahoru dejte namočený, vyždímaný ručník a zatižte koberec, třeba obráceným konferenčním stolem. Nechejte to tak ze dva dny a uvidíte.

Napr. uvidíte vlhkosťou poškodený konferenčný stolík!
id

miso - To by i trdlo bez nápovědy napadlo něco vložit mezi mokrý ručník a konferenční stolek.Pokud chcete do detailu, tak třeba IGELIT.

hodnocení

0x

Záleží na typu koberce i zlomení. Pokud je zespodu pevná "rohož", na které drží vlas, a ta nahoře prosvítá, tak s tím nic neuděláte, prostě je v háji. Reklamovat.

Většinou je tam filc nebo nějaký silikonguma. Obojí vydrží.

Jen po létech popraská stářím.

hodnocení

0x

Já si takto taky dovezla koberec. Riskla jsem to s tím, že se to srovná. Nesrovnalo a časem mě to tak štvalo, že jsem koupila novej a starej nařezala na rohožky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]