Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, loni jsem dostala (prý) domácí kysane zelí, domácí bylo myslené bez konzervantů, ...chuťově mi moc nesedlo a tak jsem ho v lednici nechala tak, přesouvala jsem 7dcl skleněnou sklenici sem-tam. No a teď mi došlo, ze je to už rok, co stojí v koutě BEZ ZMĚNY CHUTI I BARVY. Nemá ani křís. Je možné toho docílit bez nějaké chemikálie, konzervantu?
Já být Vámi, tak to vyhodím, i kdyby to bylo bez problémů a zkažené by to nebylo. Také se mi jednou takto nepovedlo zelí, nic tomu nebylo, ale nechutnalo mi to. A také jsem ho měla ve sklepě asi dva roky , protože nejevilo žádné známky zkaženosti. Nakonec jsem to vyhodila na kompost. Ale jednu sklenici jsem dala sousedce, která potřebovala dělat segedín a zapomněla zelí koupit. Napřed jsem váhala jestli jí ho mám dát, aby nebyla zklamaná, protože mně teda nechutnalo, ale ona si libovala.
A také jsem žádné konzervanty nedávala, jenom sůl a kmín. Ale tenkrát jsem to dělala poprvé a moc jsem to do sklenic upěchovala a nebyla tam skoro žádná šťáva. Ale zelí se nezkazilo, jenom bylo takové jakoby suché a to mi nejelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.