Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granitový dřez nebo nerez?

Od: avenaa odpovědí: 7 změna:

Ráda bych si do nové kuchyně pořídila granitový dřez, má s ním někdo zkušenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

jsem pro, přináší do rodiny klid, nemusí se poslouchat řeči o tom kdo nechal kapky na nerezu, na tom granitu se ztratí. Snad jediná nevýhoda mě napadá, když do něj spadne cihla tak praskne, ale on ani nerezový by po pádu cihly nebyl moc pěkný.

jabraka*
hodnocení

0x

Když má někdo peníze na rozhazování,tak proč ne.Má určitě své výhody,ale neměl by být až příliš v interiéru osamocen.Kuchyně by pak zasloužila doplňky,aby ten kámen nebyl izolován.

JABRAKA

papene*

:) Nerez, tkaná struktura nebo mikrodekor

Nerezové dřezy jsou nabízeny jak s hladkým, tak také s dekorovaným povrchem (též označení linen, dekor). Jedná se zde o povrchovou úpravu, která nabízí atraktivní "tkanou strukturu"povrchu nerezového materiálu. Dřez s tímto exkluzivním povrchem je taktéž vyroben z nerezové oceli 18/10. Povrch s dekorem tkané struktury je odolnější proti poškrábání, tvoření stop po zaschlých kapkách a zůstává dlouho v původním pěkném vzhledu.
Mikrodekorovaný povrch je revolučním řešením. Toto řešení v sobě slučuje vysokou mechanickou odolnost, jemnost, estetiku a zároveň hygieničnost povrchu nerezového dřezu.

;)Ceny jsou vskutku zajímavé.

dobracena.cz/...

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.S nerezem většinou nebývá problém i když při méně kvalitním materiálu může časem gradovat mezikrystalická koroze.Pokud máte na mysli tyto granitové výrobky granitove-drezy.cz/... vypadá to celkem zajímavě.Tedy až na cenu.

vanilka81*
hodnocení

0x

Zdravím, my máme v kuchyni granitový a jsem maximálně spokojena. Taky jsem před 3 lety měla nejprve obavy, ale nemám žádnou špatnou zkušenost. Zatím jsem nepřišla na žádnou nevýhodu. Takže mohu jen doporučit.

chlap
hodnocení

0x

Granitový dřez je pohoda. Ale sexy musí být kuchařka, pak je všechno super!

bobes*
hodnocení

0x

Určitě granitový! Mám ho necelý rok a jsem fakt moc spokojená. A pokud se týká ceny, tak opravdu kvalitní nerez dřez stojí skoro stejně jako granitový. Navíc je výhoda sladění barev s nábytkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]