Nejste přihlášen/a.
Pěkný den!
Vánoce se blíží a přál bych si od Ježíška tento typ klíčů v takové sadě. Už jsem strávil nějakou dobu bádáním a hledáním infa, ale nikde se nemůžu dohledat nějakých lepších zkušeností. Je to všecno na jedno brdo nebo existuje nějaký výrobce co nedělá bahno? Evidentně je to všechno Polsko, ale které z nich je nejmenší zlo? Má to cenu řešit? Díval jsem se i na YATO, protože mám od něj už gola sadu se kterou jsem spokojený, ale v tomto konkrétním případě se mi u nich nelíbí ta PVC formička. To hned popraská. Raději bych tento celoplastový futrál. Dá mi někdo nějaký tip?
Děkuji
S levnými bity má m zkušenost tu, že nic nevydrží a zreznou. Proto kupuji ty nejdražší s přídavkem diamantového prachu a rozdíl je markantní. Bit je většinou zlatavé barvy, někdy je trochu víc do běla. Hlavně nekupuji sady , protože vím, že se nejlépe dělá s prodlouženou verzí, tak mám ty prodloužené 3 ks ty nejpoužívanější a zbytek cca 10 ks co se používá nejčastěji . Dá se to už odhadnout podle ceny v hobby marketu, co je vyšší kvalita. Někdy si i můžete počíst, v čem je výhoda.
Z těch dobrých firem bych vzpomenul Wera, jak bylo už psáno - dost slušně toho mají v Bauhausu . Viz obrázek - s diamantovým povrchem
Tak z alzy radši ne. Mrknul bych spíš do baumarktu.
Zkus značku nějakého výrobce nářadí, který umí i profi.
Např Stanley
Rozdíly v kvalitě jsou hodně velký.
Nečum na krabičku ale na bity. Vyhni se laciným sračkám - Baubau, Kauflandy i ta Alza.. Z levnějších jsou vcelku slušný z Lidlu - mám gola sadu koupenou v D a bláto to neni. Jak novější v ČR netušim, Lidl dost přechází na levnější výrobu a s tim mohla jít dolu i kvalita.. YATO pár věcí mám a docela ujde...
Vyplatí se vzít jednotlivý bity, ono v reálu na autech se používaj asi tak tři..
tak podle fotky těžko poznám jestli jsou bity bahno nebo ne :D
tak v kauflandu ani baumaxu by mě to nenapadlo kupovat...a jednotlivě nechci...nebudu to pak hledat někde zašity v šuplíku
No někdy je vidět ta první pohled, že je dírka v torxech ustřelená.
Na druhou stranu, těch levných bych se úplně nebál.
Často jsou potřeba jen ve spojení s malo silou a pokud něco strhneš, tak ty pak jen dokoupíš.
Podle mne je to i výhodnější, pokud to máš na hobby, dáš 200,- za bity + 200,- za nejpoužínější kvalitní místo 1000,- za celou sadu.
Některé bity jsou i z dobrého materiálu, ale nejsou z výroby kalené a jdou zakalit dodatečně.
Jinak kvalitní materiál lze i zkušeně odhadnout od oka. Většinou je šedý matný, kdežto šmejdy často stříbrné lesklé.
Jinak ty parkside z lídlu jsou celkem ok. Ale velké sady jsem neviděl.
můžeš prosím dát odkaz na konkrétní výrobky? ...asi je zřejmé, že já to nepoznám...tohle jsou věci, kterým nerozumím..pro mě je to jen kus železa...
Já nevím, je toho hodně a je to i o štěstí.
Pokud to chceš jako hobby, tak vem klidně to geko.
případně něco takového alza.cz/...
Kvalita prostě bude dražší, ale jak jsem psal, výhodnější je případně dokoupit to co zničíš. Prakticky z těch bitů 70% třeba nikdy nepoužiješ.
od makity se snažím mít asi nejvíc...ale makita ani b-d nedělá tento typ sady... PZ, PH běžných rozměrů mám hafo...potřebuji nebo chci tento typ sady, který jsem dal do obrázku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.