Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, myslím na tu hrůzu s tou hypotékou, v současné době mám čerstvě zafixovanou úrokovou sazbu na 2,52, od cervence 2021 ale obávám se co bude za tři roky, myslíte ,že bude úroková hodně nahoru a tam už zůstane, moc dlouho?
Mám z toho hrozně moc špatnou náladu, vůbec nevím co a jak potom budu zvládat, co si o tom myslíte?Mám zůstatek na hypotéce 960 000, splatka 5 800 CZK
Přesně tak, je to hodně začarovaný kruh, ale snad budeme doufat že česká národní banka a pan Rusnok se umoudří?
Vše, co nabízí stát stojí z HO..NO. Stavebko, důchodové připojištění, životní pojištění, hypotéky. To je všechno jen takové ZDÁNÍ výhodnosti. No, nechal jste se nachytat. Něco jako v Rusku na dolarové hypotéky.
Se podívejte co se děje s průmyslem. Všichni na to kašlou a vše je na prodej. Díky Zelenému údělu tady může vše výrobní spotřebovávající elektřinu, plyn, vodu zkrachovat.
Podívejte na Ukrajinu. Před 15 lety Na Ukrajině stál ve městě 3. nevětší ocelárny na světě o 800.000 obyvatelích 3+1 panel 1,2 mio Ukrajinských Griven. Dnes stojí 1,5 mio Ukrajinských Griven. Jenže před 15 lety byla Grivna 3,90 a dnes 0,84. Pokud Ukrajina nevstoupí do EU a nebude podléhat zelenému teroru, může se průmysl přesunout tam. A Tady budou byty za 500.000,-Kč a nikdo je nebude chtít. tady zdechl pes.
Podívejte na VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ. Jen POHÁDKY o tom, že tam NEXEN postaví továrnu na výrobu pneumatik znásobili ceny bytů do astronomické výše.
Proč si myslíte, že tolik developerských projektů ZKRACHOVALO, nejdou dokončit a jsou na prodej.
Účelem je, aby lidi padly na hubu, neměli na hypotéky, na trh se dostaly levné byty, které srazí cenu stávajících. Za byt v Praze koupíte 2 ve Vídni a 3 v Budapešti. To takto nemůže přece fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.