Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maso na uzeni z mrazaku

Od: barteckovaiveta* odpovědí: 6 změna:

poradi mi nekdo jestli muzu udit maso,ktere vytahnu z mrazaku,dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V každém případě bude sušší, než maso uzené bez mrazení. Hodně vody pozbude při nakládání! Jde to, ale nedělal bych to. Kupodivu to naopak jde u ryb! V nejhorším případě maso použijete na šunkofleky a uzenou polévku...*nevi*

Jednou jsem chtěla spotřebovat maso z mražáku. Naložila jsem jej k uzení. Můžu Vám říct, že to maso bylo opravdu sušší, protože zřejmě v mražáku jak leželo 3 týdny, tak vymrzla voda. Není to ono, už bych to nedělala. Škoda masa a času. Raději jej spotřebujte jiným způsobem. Jen to můj názor a zkušenost.

lidus*
hodnocení

2x

bez problémů ale čerstvé je lepší.

cyril*

Zda čerstvé nebo z mrazáku je vcelku jedno, hlavně by mělo být dostatečně naložené.

bibik*
hodnocení

0x

Již nikdy více. Škoda práce i masa.Suché .

arakain77*
hodnocení

0x

Maso z mrazáku určitě neuďte.Není ho škoda,spíš škoda práce.Kupte čerstvé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]