Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mouky na slovensku?

Od: lukyyy odpovědí: 7 změna:
Mají na Slovensku také hladkou polohrubou a hrubou mouku jako u nás v Česku? Budou vědět co použít na Slovensku když to napíšu do receptu?

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

1x
avatar hejkal
Kromě těch tří základních máme na Slovensku ještě další druhy mouky.
Např.:
kamzakrasou.sk/...
chutodnaty.sk/...
Zajímavé čtení o použití jednotlivých druhů mouky doporučuji třeba zde: danielarau.sk/...

Dobrý den. Děkuji za odkazy, jsou poučné a nejen o mouce. Super. Viky

 

hodnocení

1x

Na Slovensku sú tieto bežné druhy múky ,ktoré sa najviac používajú.

Hrubá múka - na rezance napr. , Polohrubá- na koláče, Hladká- označovaná aj ako T650 na chlieb napr. a nakoniec Hladká exstra špeciál- označovaná aj ako 00,ktorá sa používa na zahusťovanie. Toto sú pšeničné múky bežne dostupne v každom obchode. Kvalitatívne je vynikajúca z mlyna Pohronský Ruskov.

 

hodnocení

0x
Je to stejné.

 

st
13.11.21 20:05
hodnocení

0x
Mouka
.
kami123
13.11.21 21:58

Ne.

Múka.

*smich*

 

jano963
hodnocení

0x

Máme tu aj bryndzu, kombinacia s múkou a s ďalšími vecami je super.

Na preháňanie je tu žinčica, na upokojenie slivovica...*tanec*

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]