Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektroschéma garážových vrat Novoport

Od: didas* odpovědí: 6 změna:

.

Mám problém s uvedenými vraty a potřebuji schéma zapojení. Vrata mají poháněcí jednotku na boku.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

0x

www.novoferm.cz/c/... v pravo v sekci ke stazeni je navod

didas*
hodnocení

Tohle jsem dostal k vratům. Potřebuji schéma k elektronické jednotce pohonu vrat. Firma Novoport se se mnou nehodlá zabývat a ani neodpověděla.

standam*

a co mas tedy za problem... jak je zapojit nebo ti na pohonu neco nefachci? Muzes sem dat klidne foto svorkovnice (pokud ma popis svorek) pak lze urcit co stim.

didas*
hodnocení

Díky za snahu. Jsem od fochu. Poradím si sám, ale potřebuji schéma.

standam*

Pri googlovani :) jsem nasel, ze uz to asi resis dele a nema cenu na netu hledat zapojeni resp. elek.schema soucastek.

Jestli je to tak tak zkus vse propajet(hlavne rele). Schema bohuzel nemam.

doplněno 13.03.10 10:15:

u kolegy, kteremu pohon blbnul jsem to tak resil...studenak je potvora.

didas*
hodnocení

Tak, tak, řeším už déle nespolehlivost zavírání. 10x ano, jednou nezavřou. Vše jsem zkoušel a bezvýsledně. Dík za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]