Nejste přihlášen/a.
Po malování primalexem polar vystupují postupně tmavé linky patrně z první malby. Původní zašlý bílý nátěr byl napenetrován a následně 2x přemalovám primalexem polar. Druhý den se ukázalo, že došlo v malbě k vystoupení několika tmavších linek. Přemaloval jsem je tedy postupně ještě 2x primalexem polar. Zdálo se, že je po problému. Nicméně po téměř 1/2 roce se objevily znovu a navíc i na dalších místech. Již dříve jsem primalexem polar úspěšně maloval v celém domě a podobné problémy jsem neměl. Může to být novou recepturou, která je nyní unedena v názvu? Poraďte prosím jak se problému elegantně zbavit.
Linky nejprve přemalovat izolační barvou na skvrny, nechat zaschnout 4 hodiny a pak přemalovat hustším Primalex polar.
Rovněž můžete překrýt bílou nitrobarvou Celox a pak hustým Primalex Polar přes to
Kupil som byt, kde boli stare valceky komplet na celej stene premalovane latexom (a to je aj ten Eternal). Vo vysledku sa akrylove farby typu Primalex / Het lupali dole, lebo podklad nebol savy. Nakoniec len skrabat / zbrusit celu stenu bolo riesenim. Na tom latexe je problem jeho vodeodolnost, nejde to dat dole ako beznu staru farbu namocenim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.