Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klička sklíčidla narex EV 006 D

Od: duf odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu,

pořídil jsem retro vrtačku narex EV 006 D a nemohu sehnat (v kamenných obchodech) kličku ke sklíčidlu. Nevíte někdo jaká klička je potřeba nebo jak zjistit případně kde sehnat?

Díky Duf.

Klička sklíčidla narex EV 006 D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

1x

Koupíte v každém hobymarketu

hodnocení

0x

Pravdepodobne budete musieť vymeniť skľučovadlo alebo nechať upraviť kľučku z väčšieho ak sa bude dať. Poprípadne zohnať staršiu v bazare. Je tam iný typ než sa vyrába v súčastnosti a staré sa už nerobia.

spu

Jaký jiný typ? Sklíčidla se vyrábí pořád stejná liší se jedině průměrem díry,do které se klíč strká

mojedilna.cz/...

zaseja

Neliší, musí koupit celou hlavičku, do staré narexácké hlavičky nové kličky nepasují.

Taky jsem to absolvoval a skončil jsem přímo v prodejně Narex.

hodnocení

0x
Retro vrtačka má sklíčidlo do 6mm, podobné nové do 6mm zde naradihornig.cz/... ...a průměr otvorů pro kličku u starého je kolik?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]