Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním skleničku/y

Od: astik odpovědí: 7 změna:
Nevíte, kde se dá koupit takováto sklenička? Není starožitná. Jen se mi líbí. Díky.
Sháním skleničku/y

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkusil bych bazary a prodejny levného zboží

hodnocení

1x

Podobná by byla tady:

bonami.cz/...

bellarose.cz/...

astik
hodnocení

Děkuju, ale já hledám tuto konkrétní. Prostě se mi opravdu líbí. :)

rafm
hodnocení

0x

Projděte bleší trhy, třeba v Karlíně "U Elektry"http://blesitrhy.cz/. Já naopak sháním obyčejný půllitr bez silného dna, dříve vyráběný, ale všichni mají rozložený typ skla jako je váš.

kulina.cz/...

minsk

Co to znamená ,,rozložený,,?

Půllitr s uchem?

aukro.cz/...

rafm

Rozložený sortiment: Znáto na blešácích? Prodávající si na stolečky nebo přímo na zem na ubrus rozloží své zboží, svůj sortimement. Např. často nejsou šaty na ramínkách...A "U Elektry"je hodně stolečků či ubrusů s nabízeným nádobím nebo broušeným sklem.

Sklenice 1/2l s uchem ne. Jednoduchá i na džus, mlíčko a tak, ale starší výroby bez zesíleného dna. mujpullitr.cz/...

minsk

Děkuji za trknutí. Měla jsem dojem to ,,rozložené sklo,, nějaký speciální výraz sklářů. Hned je člověk někde jinde.

Tu tenkou pivní sklenici myslíte asi tuto?

aukro.cz/...

Mám podobné. S trošku jinýma bublinkama. Chcete 2? Bez cejchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]