Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holuby na sídlišti - jak se jich zbavit?

Od: lidus* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den rádcové. Mockrát jste mi poradili a tak prosím zda někdo víte jak na holuby. Panelák 7patro a na parapety se slétají holuby a kálí tam. Rovněž létají na lodžiji, tam chtějí i hnízdit.V sídlišti jsou sice poštolky ale vůbec to nepomáhá, holuby sedí na parapetu a vůbec se nebojí, vyplašíte je a za chvíli jsou zase na místě. Pokud máte nějakou zkušenost jak se jich zbavit, napište. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

2x

shop.stak-d.cz/... dory den kouknete na tento odkaz mi tyto ochrany davame na pamatky proti ptactu aby tam nekaleli a nesedali a jinak na lodzie se delaji prodysne site ktere tyto lodzie zakryji a je klid od ni stoji asi 3000 a uzete zase v klidu susit pradlo a nemusite se bat trusu od ptactva

ladislavtikal*
hodnocení

0x

kocky-online.cz/... takto to vypada proti holubum a ptactvu na balkony atd vetsinou firmy ktere zaskivaji lodzie delji i site

knopka*
hodnocení

0x

A co ty cd na provázku?

Podle sdílených zkušeností (sám jsem to nezkoušel) CD na provázku příliš nepomáhá, holubi si rychle zvyknou. Sítě na společných loggiích v baráku máme, a to funguje, aspoň tam, kde jsou . (Kdo chtěl, dal si je i na soukromou, my ji máme zasklenou.)

lidus*
hodnocení

Máte pravdu, CD je na nic, zrovna tak i pruhy igelitu a podobně. Lodžii necháváme zasklít ale přece jen občas bych chtěla aby byla otevřená. Zkusím ty bodce, co mi tu radí ale do těch se mi moc nechtělo jelikož to ten parapet nemůžete řádně umývat.

Všem díky.

jabraka*
hodnocení

0x

Holubi sedají na parapety,když je tam co k žrádlu.Pravděpodobně jsou v baráku holubomilové,kteří chudáčkům ptáčkům přilepšuji.

JABRAKA

jirbar*
hodnocení

0x

Dělejte všechno proto, aby vyhrál Topolánek. Potom důchodci přestanou krmit holuby a bude klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]